Οι σκέψεις του Δώνη για Ολυμπιακό

Οι δηλώσεις του Δώνη μετά την ήττα του Παναθηναϊκού - Τι δεν του άρεσε

Ο Γιώργος Δώνης καλείται να δώσει απάντηση σε μερικά διλήμματα αναφορικά με μερικά πρόσωπα, καθώς η κλεψύδρα αδειάζει πριν την έναρξη του αιώνιου ντέρμπι στο Γ. ΚαρΟ αϊσκάκης.

Ο Έλληνας προπονητής δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ωστόσο, δείχνει αποφασισμένος να ακολουθήσει μια συγκεκριμένη τακτική.

Αρχικά, θα χρησιμοποιήσει τρεις αμυντικούς – όπως όλα – δείχνουν – με τον Κουλιμπαλί να αγωνίζεται ως δεξί στόπερ. Δεν αποκλείεται ο Πούγγουρας να ξεκουράσει τον Μαυρομμάτη, ο οποίος μετρά συνεχόμενες συμμετοχές με το «τριφύλλι». Ο τρίτος στόπερ θα είναι ο Κολοβέτσιος.

Από τα αριστερά θα αγωνιστεί σταθερά ο Ινσούα, ενώ από τα δεξιά ο Ματίας Γιόχανσον. Στον άξονα όλα είναι ανοικτά με τον πράσινο κόουτς να αποφασίζει τη τελευταία στιγμή για τον παίκτη, ή τους παίκτες που θα πλαισιώσουν τον Δημήτρη Κουρμπέλη.

Η συμμετοχή του Χρήστου Δώνη θα κριθεί σήμερα, ενώ η κατάσταση του Κάτσε θα επαναξιολογηθεί και αυτή, διότι ο Αλβανός μέσος νιώθει κάποιες ενοχλήσεις. Πάντοτε, υπάρχει και η λύση του Φάνη Τζανδάρη.

Μπουζούκης και Μακέντα θα αγωνιστούν δεδομένα στην μεσοεπιθετική γραμμή του «τριφυλλιού», αλλά το ερωτηματικό παραμένει για τον τρίτο παίκτη του «τριφυλλιού». Ο Χατζηγιοβάνης θα μείνει στον πάγκο με τους Χατζηθεοδωρίδη και Μουνιέ να διεκδικούν θέση στο βασικό σχήμα. Ο πρώτος είναι φρέσκος, αλλά δεν έχει την εμπειρία του δεύτερου. Ο Γάλλος εξτρέμ, από την άλλη, δεν έχει βρει αγωνιστικό ρυθμό.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News