Ο chief scouter της Μπενφίκα βρέθηκε στη Λεωφόρο!

«Χαλί» η Λεωφόρος: Το κόστος των εργασιών που μεταμόρφωσαν το γήπεδο

Υπό άκρα μυστικότητα παρουσιάστηκε στο γήπεδο της Λεωφόρου για το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ ένας άνθρωπος της Μπενφίκα.

Όπως αποκάλυψε το SDNA, σκάουτερ των Πορτογάλων παρακολούθησε από τις εξέδρες του ιστορικού γηπέδου των πρασίνων την αθηναϊκή μάχη Παναθηναϊκού και ΑΕΚ.

Τον ποδοσφαιριστή που είχε «τσεκάρει» και ήθελε να δει από κοντά ο απεσταλμένος των «Αετών» της Λισαβόνας ήταν ο Λιβάι Γκαρσία των «κιτρινόμαυρων» και για αυτόν τον λόγο, εκείνος παρέμεινε κι άλλες μέρες στην Ελλάδα προκειμένου να δώσει το παρόν και στο ΟΑΚΑ για το ΑΕΚ – ΠΑΟΚ.

Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει απαραίτητα πως έκλεισε τα μάτια του στους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές του γηπέδου και δη του Παναθηναϊκού που έπιασαν σχεδόν το 100% στην ευρεία νίκη με 3-0 επί της Ένωσης.

Εξάλλου, η Μπενφίκα έχει άριστες σχέσεις με τον Παναθηναϊκό καθώς από εκείνον, πραγματοποίησε ένα από τα πιο κερδοφόρα deal των τελευταίων ετών (εκείνο με τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο, τον οποίο φαίνεται πως θα τον πουλήσει τουλάχιστον στη 10πλάσια τιμή από ότι τον αγόρασε). Μάλιστα, εκείνη είχε δείξει θετική στάση στα τότε προβλήματα των «πρασίνων» ως προς το οικονομικό (αλλά και το αγωνιστικό) και τους είχε δώσει το «ok» να κρατήσουν τον Έλληνα γκολκίπερ για άλλους έξι μήνες.

Πάντως, σε κάθε περίπτωση δεν θα πέρασαν αδιάφοροι αρκετοί παίκτες του Τριφυλλιού και μάλιστα… Έλληνες (Αλεξανδρόπουλος, Ιωαννίδης). Η Μπενφίκα έχει «γαλανόλευκο» παρελθόν, καθώς στο σύλλογο έχουν παίξει Μαχαιρίδης, Κατσουράνης, Καραγκούνης, Φύσσας, Σάμαρης, Μήτρογλου.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News