ΣΚΑΝΔΑΛΟ υπέρ του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο!

ΣΚΑΝΔΑΛΟ υπέρ του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο!

Το ακούσαμε κι αυτό! Δεν μπορούν να χωνέψουν με τίποτα την κατάντια τους και διαμαρτύρονται για την διαιτησία έχοντας μια τελική.

Οι…τρελοί της γειτονιάς θεωρούν πως ο Κομίνης θα έπρεπε να έχει αφήσει με 9 τον Παναθηναϊκό, να τους δώσει πέναλτι και παραπάνω λεπτά καθυστερήσεων.

Η…εκπληκτική αυτή εφημερίδα που λέγεται “Γαύρος”, ανακάλυψε 13 φάσεις που ο Ολυμπιακός αδικήθηκε. Διαβάστε και γελάστε:

1) Από το πρώτο λεπτό ο Ολυμπιακός φωνάζει για την διαιτησία και συγκεκριμένα για ένα χτύπημα του Κουρμπέλη με τον αγκώνα στον Ελιουνούσι με τον διαιτητή να δείχνει παίζεται και στη συνέχεια να σφυρίζει ένα ανύπαρκτο φάουλ (σύμφωνα με τους Πειραιώτες) του Ανσαριφάρντ στον Χουλτ.

2) Στο 4′ οι ερυθρόλευκοι ήθελαν κίτρινη κάρτα στον Μάρκους Μπεργκ επειδή ανέκοψε με φάουλ τον Ρομαό.

3) Στο 27′ ο Κομίνης καταλόγισε ανύπαρκτο φάουλ του Σισοκό στον Κουλιμπαλί.

4) Στο 34΄ για ανάποδο σφύριγμα φάουλ ανάμεσα σε Ελιουνούσι και Κουλιμπαλί.

5) Στο 37΄ η μπάλα βρήκε τον Κομίνη και ο Ολυμπιακός έφευγε στην επίθεση, αλλά ο ρέφερι σφύριξε φάουλ του Μολέδο πάνω στον Κουρμπέλη και στη συνέχεια έδωσε ελεύθερο.

6) Στο 40΄ ο διαιτητής άφησε αρχικά το παιχνίδι να εξελιχτεί σε επίθεση του Παναθηναϊκού και στη συνέχεια γύρισε τη φάση πίσω για φάουλ με τον Ολυμπιακό να υποστηρίζει πως αυτό έγινε επειδή οι πράσινοι έχασαν την επίθεση.

7) Στο 41΄ ο Ολυμπιακός ζητάει αποβολή του Μολέδο σε μαρκάρισμα στον Ελιουνούσι με τον Κομίνη να μην σφυρίζει ούτε φάουλ.

6) Στο 59′ οι Πειραιώτες διαμαρτύρονται για κίτρινη στον Βιγιαφάνες που σταμάτησε την μπάλα με το χέρι.

9) Στο 69΄ο Εμποκού που έφευγε στην επίθεση χτύπησε στο πρόσωπο τον Φιγκέιρας και ο Κομίνης δεν έδωσε φάουλ υπέρ του Ολυμπιακού και κίτρινη στον Αφρικανό άσο των πρασίνων.

10) Στο 73′, οι ερυθρόλευκοι φωνάζουν για αποβολή με δεύτερη κίτρινη στον Βιγιαφάνες για μαρκάρισμα από πίσω στον Φορτούνη.

11) Στο 75′ ο επόπτης έκοψε τον Ανσαριφάρντ με οφσάιντ που δεν ήταν.

12) Στο 83΄ πέναλτι του Κουτρουμπή στον Μποτία.

13) Τα τέσσερα λεπτά των καθυστερήσεων ήταν λίγα για τον Ολυμπιακό που ήθελε περισσότερα λόγω ότι ο Εμποκού ήταν στο έδαφος για περισσότερα από δύο λεπτά.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News