Σκάει η ΒΟΜΒΑ στην ΕΠΟ!

Σκάει η ΒΟΜΒΑ στην ΕΠΟ!

Μέχρι την άλλη Παρασκευή θα έχει βγει το βούλευμα για την υπόθεση της Κάρτας Υγείας και αναμένεται από τους 28 πρώην και νυν συμβούλους της ΕΠΟ, που εμπλέκονται στην υπόθεση, οι 12 να καθίσουν στο σκαμνί!

Οι 28 πρώην και νυν σύμβουλοι της ΕΠΟ πρόκειται να μάθουν μέχρι την Παρασκευή (8/6) ποιοι απ΄ αυτούς θα καθίσουν στο σκαμνί και ποιοι θα απαλλαγούν από τις κατηγορίες για την Κάρτα Υγείας.

[ads2]

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Goal» οι 12 από τους 28 αναμένεται να οδηγηθούν σε δίκη, με έξι εξ αυτών να είναι εν ενεργεία σύμβουλοι της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Αυτό σημαίνει -βάσει της νομοθεσίας- πως οι έξι που είναι μέλη του Δ.Σ. της ΕΠΟ θα χάσουν το αξίωμά τους και παράλληλα δεν θα έχουν το δικαίωμα να θέσουν υποψηφιότητα στις εκλογές του Οκτωβρίου.

Sdna.gr

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News