Σκάει η βόμβα στον Παναθηναϊκό

Σκάει η βόμβα στον Παναθηναϊκό

Ο Πάουλο Βιλιένα υπογράμμισε πως απομένουν λεπτομέρειες για την ολοκλήρωση της συμφωνίας του Παναθηναϊκού με τον Ζιλμπέρτο Σίλβα, για την ανάληψη από τον Βραζιλιάνο, του πόστου του τεχνικού διευθυντή.

Ο μάνατζερ του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή τόνισε πως τα πάντα πλέον εξαρτώνται από τον Παναθηναϊκό και πως σύντομα θα υπάρξουν οριστικές εξελίξεις, σχετικά με το αν θα συνεργαστούν οι δυο πλευρές την επόμενη σεζόν.

[ads2]

Ο Βιλιένα τόνισε χαρακτηριστικά στην εφημερίδα “Πράσινη”: “Υπάρχουν ακόμη κάποιες λεπτομέρειες που δεν έχουν ρυθμιστεί, αλλά είναι δεδομένο πως πλέον εξαρτάται από τον Παναθηναϊκό και οι δύο πλευρές είναι πολύ κοντά σε συμφωνία. Πράγματι υπήρχε μια συνάντηση του Ζιλμπέρτο με τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού σε ευρωπαϊκή χώρα”.

Στη συνέχεια, ο εκπρόσωπος του Ζιλμπέρτο Σίλβα συμπλήρωσε: “Ο Ζιλμπέρτο μιλά διαρκώς με τα καλύτερα λόγια για την Ελλάδα και το να επιστρέψει είναι κάτι που τον ενθουσιάζει και το έχει αναφέρει αρκετές φορές. Μετά το τέλος της καριέρας του διαρκώς μελετούσε και έκανε μαθήματα για να προετοιμάσει τον εαυτό του για να δουλέψει σε ένα τέτοιο πόστο και για τις ευκαιρίες που μπορεί να έρθουν στην πορεία. Σε περίπτωση που υπογράψει με τον Παναθηναϊκό να είστε σίγουροι πως θα είναι απόλυτα έτοιμος. Έχει τεράστιο κίνητρο για μια τέτοια πρόκληση. Θα είναι το ίδιο αποτελεσματικός και ποιοτικός στη δουλειά του, όπως ήταν την εποχή που έπαιζε ποδόσφαιρο”.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News