Σισέ: «Ο Παναθηναϊκός θα επιστρέψει εκεί που ανήκει»

Σισέ: "Αξέχαστη ημέρα..." (pic)

Στην Αθήνα βρίσκεται ο Τζιμπρίλ Σισέ για να παρακολουθήσει τον αγώνα με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.

Ο πρώην παίκτης των πρασίνων μίλησε για την τωρινή κατάσταση στον Παναθηναϊκό τονίζοντας ότι θέλει να τον δει πάλι στην κορυφή να κυνηγάει τίτλους.

Αναλυτικά όσα έιπε στην ιστοσελίδα sdna.gr

Ξεκινώντας ρωτήσαμε τον Τζιμπρίλ Σισέ για τα συναισθήματά του που βρίσκεται και πάλι στην Ελλάδα και μας απάντησε ότι «Είμαι ένα «πράσινο» μέλος, σίγουρα είμαι λίγο στενοχωρημένος με την κατάσταση στην οποία βρίσκεται σήμερα η ομάδα γιατί όταν έφυγα ήταν μία από τις δύο καλύτερες της Ελλάδας. Εμπιστεύομαι όμως τους ανθρώπους και τους παίκτες του κλαμπ».

Στη συνέχεια ζητήσαμε τη γνώμη του για το ελληνικό πρωτάθλημα και μας εξήγησε πως τα τελευταία χρόνια έχει κάνει βήματα προόδου. «Το ελληνικό πρωτάθλημα εξελίσσεται, βλέπετε πως υπάρχουν περισσότερες ομάδες που μπορούν να κατακτήσουν τον τίτλο. Είναι πιο ανταγωνιστικό πλέον και αυτό το κάνει πιο ενδιαφέρον».

Φυσικά, ο ίδιος θέλει πάντα τον Παναθηναϊκός διεκδικητή του τίτλου και πρωταγωνιστή. «Ως οπαδός του Παναθηναϊκού τον θέλω ψηλότερα, με ένα καλύτερο ρόστερ αλλά βρισκόμαστε σε μία δύσκολη περίοδο και αυτό το γνωρίζουμε. Θα χρειαστεί σίγουρα χρόνος για να επανέλθουμε».

Σχετικά με την επιστροφή του στην Αθήνα ο Γάλλος σούπερ σταρ εξήγησε ότι «Για μένα η Αθήνα είναι πάντα σπίτι μου, εδώ έχω την ομάδα, έχω φίλους, έχω τους οπαδούς. Στην Αθήνα έχω όλα όσα χρειάζομαι και πάντα θα επιστρέφω εδώ».

Βεβαίως, ο Σισέ βρίσκεται στη χώρα μας με αφορμή το μεγάλο ντέρμπι κόντρα στον αιώνιο αντίπαλο το απόγευμα της Κυριακής στο ΟΑΚΑ. Έτσι, τον ρωτήσαμε τι σημαίνει για εκείνον αυτό το ματς. «Ο αγώνας κόντρα στον Ολυμπιακό είναι η απόλυτη κόντρα, είναι μόνο δύο παιχνίδια σε όλη τη σεζόν και σήμερα είναι ένα από αυτά».

Κλείνοντας ζητήσαμε να μάθουμε αν πιστεύει πως το τριφύλλι θα μπορέσει και πάλι να επιστρέψει στο επίπεδο που ήταν όταν εκείνος έφυγε. «Γιατί όχι; Με σοβαρή δουλειά και κάποια χρήματα, φυσικά, θα ο Παναθηναϊκός θα επιστρέψει εκεί που ανήκει».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News