Σισέ: «Αναλαμβάνω οποιαδήποτε θέση στον Παναθηναϊκό - Θα έπαιζα αύριο!»

Μήνυμα (?) επιστροφής από Σισέ...; (pic)

Ο Τζιμπρίλ Σισέ, που έφτασε το Σάββατο (21/1) στην Αθήνα, μίλησε στο SPORT24 για τον Παναθηναϊκό τον οποίο θεωρεί οικογένειά του και δεν έκρυψε την επιθυμία του να αναλάβει κάποια θέση στην ομάδα, ώστε να τη βοηθήσει να επιστρέψει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Αναλυτικά:

Ο Παναθηναϊκός θα τιμήσει τους δυο κορυφαίους ξένους επιθετικούς που είχε την τελευταία 20ετια. Εσένα και τον Μπεργκ. Ένα μοναδικό γεγονός. Πως το φαντάζεσαι;

“Θα είναι μια έντονα συναισθηματική στιγμή ως συνήθως, είναι πάντα χάρα για μένα όταν επιστρέφω. Είναι ένα μοναδικό συναίσθημα και έχω μια ξεχωριστή σχέση με τους οπαδούς και τον σύλλογο. Δεν ήξερα ότι ο Μπεργκ θα έρθει, το έμαθα πριν από λίγες ημέρες. Ήταν μια αφορμή να τον (Μπεργκ) γνωρίσω, επειδή δεν συνέβη ποτέ πριν. Πρόκειται να γίνω μέρος της ιστορίας της ομάδας”.

Πιστεύεις ότι θα μπορούσατε να συνεργαστείτε στην επίθεση (με τον Μπεργκ); Θα ήσασταν καλό δίδυμο;

“Ναι, γιατί είμαστε διαφορετικοί ποδοσφαιριστές, μπορούμε να σκοράρουμε, όμως επειδή παίζουμε με διαφορετικό στυλ θα μπορούσαμε να παίξουμε μαζί”.

Από τη στιγμή που έγινε γνωστό ότι έρχεσαι στην Αθήνα, πολλοί οπαδοί σου ζήτησαν να φορέσεις ξανά τη φανέλα του Παναθηναϊκού και να παίξεις με τον ΠΑΟΚ.

“Γεννήθηκα έτοιμος και θα έκανα τα πάντα για τον σύλλογο”.

Σ’ ένα βίντεο που δημοσίευσες τις προάλλες στο Instagram, χαρακτήρισες τον Παναθηναϊκό οικογένειά σου. Έτσι αισθάνεσαι;

“Έτσι νιώθω. Όπως είπα στην καριέρα μου κέρδισα τίτλους, κέρδισα μετάλλια και βραβεία, αλλά δεν μπορείς να αγοράσεις την αγάπη και ανάμεσα σε μένα και τους οπαδούς, σε μένα και στον σύλλογο υπάρχει αγνή αγάπη που ενισχύει τη σχέση μου μ’ αυτόν και για να είμαι ειλικρινής από συναισθηματική άποψη αυτή είναι η οικογένειά μου”.

Ανυπομονείς να ζήσεις πάλι την ατμόσφαιρα της Λεωφόρου;

“Ναι, όταν ήμουν στην ομάδα έπαιζα στο ΟΑΚΑ, αλλά έχω παίξει στη Λεωφόρο με την Οσέρ εναντίον του Παναθηναϊκού. Είναι ωραίο πράγμα. Ανυπομονώ να νιώσω την ατμόσφαιρα και δεν μπορώ να περιμένω για αύριο”.

Θεωρείσαι ένας από τους πιο εμβληματικούς παίκτες στην ιστορία του Παναθηναϊκού. Θα ήθελες να είσαι ξανά μέλος του συλλόγου και να έχεις ίσως μια διευθυντική θέση;

“Το έχω πει πολλές φορές. Το έχω ξεκαθαρίσει αυτό το θέμα. Αν ο σύλλογος με χρειάζεται ξέρει πού θα με βρει. Ναι, θα ήθελα να είμαι μέρος του σε οποιαδήποτε θέση αρκεί να βοηθάω την ομάδα να είναι κάθε χρόνο σε ευρωπαϊκή διοργάνωση. Από μεριάς μου, θα ήθελα”.

Ο Παναθηναϊκός έχει κάνει ένα φανταστικό ξεκίνημα στη σεζόν. Θεωρείς ότι η ομάδα θα συνεχίσει με αυτόν τον τρόπο και θα κατακτήσει το πρωτάθλημα;

“Ναι, έτσι πιστεύω. Φέτος είναι η χρόνια του, έχουμε χάσει μόνο ένα παιχνίδι. Είναι πολύ εντυπωσιακό. Πιστεύω αυτή είναι η σωστή χρόνια. Μετά είναι τα playoffs, αλλά νομίζω ότι μπορούν να τα καταφέρουν”.

Μπορείς να κοιτάξεις την κάμερα και να στείλεις ένα μήνυμα στους φίλους του Παναθηναϊκού;

“Ναι ναι εννοείται. Ευχαριστώ για όλα, ευχαριστώ για την αγάπη. Είμαι πραγματικά ευγνώμων, χαρούμενος και θα σας δω αύριο.

Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου”.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News