Σίνγκλετον: «Αυτό είναι το πρόβλημα του Παναθηναϊκού»

Άφησε ανοιχτή την επιστροφή του ο Σίνγκλετον, «πόρτα» σε Ολυμπιακό

Ο Κρις Σίνγκλετον αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον Παναθηναϊκό, λέγοντας πως οι πράσινοι δεν έχουν βρει ακόμη χημεία. To σχόλιο για την έλευση Πιτίνο.

Χαρακτηριστικά ο Σίνγκλετον είπε στο Eurohoops:

“Η συνοχή. Δεν είναι όσο συνδεδεμένοι πρέπει εντός και εκτός παρκέ. Όπως είπες έχουν ποιότητα και πολλούς καλούς παίκτες. Από το 1 ως το 10 ακόμα και μέχρι το 15 όλοι έχουν να προσφέρουν κάτι. Δεν είναι συμπαγής η ομάδα. Υπάρχει έλλειψη χημείας. Πιστεύω πως έχουν ακόμα την ευκαιρία να τα καταφέρουν. Αν είναι ενωμένοι, αν καθίσουν όλοι μαζί να συζητήσουν, τι χρειάζεται και τι πρέπει ο καθένας να κάνει αυτή τη σεζόν, νομίζω πως μπορούν να πετύχουν. Έχουν σπουδαίους παίκτες”.

Για τον Πιτίνο: “Αυτή είναι ερώτηση για τον συμπαίκτη μου τον Κάιλ Κούριτς! (σ.σ. Έχει υπάρξει παίκτης του Πιτίνο στο Λούισβιλ!) που τον είχε προπονητή! Βλέπεις, όμως, έχει τη σπίθα μέσα του, θέλει να κερδίζει. Όταν η συνοχή και η αυτοπεποίθηση βελτιωθούν, μπορούν να κάνουν ένα καλό σερί, είναι ακόμα εντελώς ανοιχτό”!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News