Συνεχίζει το σερί εντός συνόρων - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Πρίφτης: «Η οδηγία στην τελευταία φάση - Για τη μύτη του παπουτσιού πήρα τεχνική ποινή»

Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στην δράση της Basket League έπειτα από την μεγαλιώδη εμφάνιση της Πόλης.

Οι «πράσινοι» υποδέχονται στο ΟΑΚΑ τον Ηρακλή (20:00), σε αναμέτρηση για την 13η αγωνιστική της Basket League. Το σύνολο του Δημήτρη Πρίφτη, έφτασε μία ανάσα από το να σοκάρει την πρωταθλήτρια Ευρώπης, χάνοντας στο τελευταίο σουτ. Παρά το 82-81 από την Εφές, ο Παναθηναϊκός έπαιξε εξαιρετικά και ικανοποίησε το κοινό του.

Ο Ηρακλής δεν πατάει καθόλου καλά, παραμένοντας στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Έπειτα από δύο απανωτές νίκες με ΑΕΚ και Ιωνικό, ήρθαν δύο ήττες με κακή αμυντική συμπεριφορά απέναντι σε Λαύριο και Προμηθέα. Αξίζει να σημειωθεί ότι στην Αθήνα δεν έχει κερδίσει ποτέ τους «πράσινους» εντός 21ου αιώνα, μετρώντας 12 διαδοχικές ήττες (ανεξαρτήτως διοργάνωσης).

Aνοιχτό για ντεμπούτο Γιόβιτς

Τρία προβλήματα για τον Παναθηναϊκό, ανοιχτό το ενδεχόμενο για ντεμπούτο Γιόβιτς.

Εκτός προπόνησης έμεινε την Κυριακή ο Παπαγιάννης, ο οποίος δεν αγωνίστηκε κόντρα στην Εφές, λόγω της θλάσης στον τετράκεφαλο, αλλά και οι Μέικον (ενοχλήσεις στη γάμπα), Σαντ-Ρος (ενοχλήσεις στον δικέφαλο).

Συνεπώς, τέθηκαν νοκ-άουτ για το παιχνίδι της Δευτέρας (20:00) με τον Ηρακλή για τη Stoiximan Basket League.

Φυσικά, δεν θα αγωνιστεί και ο Κέντρικ Πέρι, ο οποίος θα αποτελέσει προσεχώς και τυπικά παρελθόν.

Επιπλέον, «τρέχουν» τις «πράσινοι» ώστε να τεθεί στη διάθεση του Δημήτρη Πρίφτη. Ακόμη, εκκρεμούν κάποια γραφειοκρατικά θέματα για τον Σέρβο γκαρντ.

Όπως ήταν φυσικό ο προπονητής του Παναθηναϊκού μίλησε για την τελευταία φάση που έκρινε το παιχνίδι.

«Παίξαμε μια είδους άμυνα ζώνης για να τους μπερδέψουμε στην αρχή, αλλά μόλις η μπάλα μπήκε στο παρκέ, πήγαμε σε man to man. Όταν ο Βασίλιε Μίτσιτς πήρε την κατοχή, πήγαμε για το νταμπλ τιμ, για να αποτρέψουμε ένα σουτ ή διείσδυση από εκείνον. Βρήκε όμως μια καλή πάσα, κάναμε μια λάθος περιστροφή και δώσαμε αυτό το τρίποντο».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News