Σημείο επαφής με Φαν Ντερ Χέιντεν - Τα χρήματα που ζητάει - Όλα τα δεδομένα

Σημείο επαφής με Φαν Ντερ Χέιντεν - Τα χρήματα που ζητάει - Όλα τα δεδομένα

Δύσκολη αλλά όχι ακατόρθωτη μοιάζει η περίπτωση του Φαν Ντερ Χέιντεν για τον Παναθηναϊκό. Οι πράσινοι μπορούν να προσφέρουν τα χρήματα που ζητάει ο ποδοσφαιριστής, ωστόσο, δεν βρίσκονται μόνοι τους στο κυνήγι απόκτησης του ποδοσφαιριστή. Σιωπηρή στάση η ΠΑΕ.

Όπως έχετε ενημερωθεί από το newspao.gr, ο Παναθηναϊκός έχει έρθει σε επαφή με την πλευρά του Ολλανδού στόπερ, ο οποίος ξεχώρισε στο παιχνίδι του «τριφυλλιού» κόντρα στη Φέγενορντ τον Ιούλιο.

Η πλευρά του ποδοσφαιριστή ζητάει 300.000 ευρώ καθαρά για να μετακομίσει στην Αθήνα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού. Όμως, όλα δείχνουν πως θα ξεκαθαρίσουν πιο κοντά ακόμη προς το deadline της μεταγραφικής περιόδου (31/8), δηλαδή το ερχόμενο Σάββατο.

Κι αυτό, διότι ο Νίκος Νταμπίζας δεν παίζει μόνος του… μπάλα για να «κλείσει» τον Ολλανδό στόπερ. Υπάρχουν κι άλλες ομάδες, οι οποίες έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους.

Θέμα Βόρμγκουρ δεν υπάρχει για την ώρα στον Παναθηναϊκό, ενώ δύσκολα θα γυρίσει η κατάσταση με Ρόντγουελ.

Λόγω των δεδομένων συνθηκών ο Παναθηναϊκός κινείται σε απόλυτη σιγή και δεν διαρρέεται τίποτα από την πράσινη ΠΑΕ για πραγματικό ενδιαφέρον του συλλόγου για τον Φαν Ντερ Χέιντεν.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News