Σημασία, σε αυτή τη φάση, έχει το αποτέλεσμα!

Σημασία, σε αυτή τη φάση, έχει το αποτέλεσμα!

Για ένα ακόμα παιχνίδι επί Μπόλονι πήρε καλό βαθμό ο Τάσος Χατζηγιοβάνης κι ας εκνεύρισε σε κάποιες φάσεις τον κόσμο που έβλεπε το ματς με την ροπή του να προσπαθεί διαρκώς για το εξεζητημένο.

Πολύ καλός τακτικά, μπορεί να μην έκανε το μεγάλο παιχνίδι δημιουργικά αλλά κέρδισε το πέναλτι, το εκτέλεσε σωστά (και με φοβερή εκτέλεση), έκρινε την συνάντηση, δίνοντας συνέχεια στις αεράτες εμφανίσεις του, ειδικά τώρα που κατάλαβε ότι ο Ρουμάνος τον θεωρεί κεφάλαιο.

Χάρη στην καλή εμφάνιση του Μυτιληνιού (που πρέπει να σταματήσει να τρέχει ανεξέλεγκτα προς Χ κατευθύνσεις με ανοίγματα μπάλας, σπαταλώντας δυνάμεις) ήρθε το ζητούμενο αυτή την εποχή, δηλαδή νίκες έστω και με μισό μηδέν. Πολλοί γκρινιάζουν για την άθλια εμφάνιση όμως στην ομάδα λίγους θα ενοχλούσε να είχαν παρθεί τρίποντα με Άρη, Λάρισα, Βόλο κι ας μην γοήτευαν τον κόσμο.

Στην κατάσταση που βρίσκεται ο Παναθηναϊκός οι νίκες είναι που δίνουν ψυχολογία και χαρίζουν κέφι κι ηρεμία στο προπονητικό κέντρο για να γίνεις καλύτερος. Ας μην ξεχνάμε πως ο κόουτς “τρελάθηκε” όταν μπήκε στο Κορωπί κι είδε ένα σωρό σκυμμένα κεφάλια κάνοντας λόγο για άθλια ψυχολογία. Ότι καλύτερο να έρθει το 3/3 κόντρα στον Ατρόμητο και μετά θα έχουν δύο εβδομάδες να δουλέψουν για το Καραϊσκάκης.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News