Σημαντικότερο όλων το ΟΑΚΑ!

Σημαντικότερο όλων το ΟΑΚΑ!

Ο Νότης Καμπέρης γράφει για τη Συνέντευξη Τύπου της Πέμπτης στο ΟΑΚΑ, κρατώντας από αυτήν… το ΟΑΚΑ!

Όποιος περίμενε να βγει ο Τριαντόπουλος και να πει πως φεύγει ο Κάτας και έρχεται ο Ομπράντοβιτς, πως κράτησε τον Χεζόνια και πως θα φέρει τον Τζέιμς με μπάτζετ 20 εκατ. ευρώ, ήταν (ξε)γελασμένος.

Όποιος, όμως, περιμένει, από δω και στο εξής, κάτι καλύτερο για το αύριο, μπορεί να αρκεστεί στο ότι ο Παναθηναϊκός «τελειώνει» άμεσα το θέμα του ΟΑΚΑ. Μια ομάδα με δικό του γήπεδο, όπως αυτό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων, χωρητικότητας 18.000 θέσεων, θέτει τις βάσεις, για να κάνει πραγματικότητα, ίσως κάποια από τα μεγαλεπήβολα σχέδια των «τουιτεράδων»!

Δεν έχω όρεξη να πικάρω κάποιον, αντιλαμβάνομαι πως ο μέσος οπαδός του Παναθηναϊκού έχει από το DNA του υψηλές απαιτήσεις για τον έξι φορές Πρωταθλητή Ευρώπης. Έτσι, τον μεγάλωσε ο Παύλος και ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, καθώς και ο συνεχιστής, Δημήτρης. Ακόμα και τώρα, Διαμαντίδης και Αλβέρτης σε παραπέμπουν σε μεγαλεία και η φαντασία σου «οργιάζει». Αυτή είναι η κληρονομιά του κλαμπ. Αλλά κάπου πρέπει να μπαίνει και ένα μέτρο…

Ουσιαστικά, η Σ.Τ της πράσινης ΚΑΕ, πέρα από αυτήν την είδηση με το γήπεδο και την παρουσίαση του Παρθενόπουλου, δεν έβγαλε άλλη «είδηση», αλλά ήταν χρήσιμη για να βάλει τα πράγματα σε μια σειρά. Γιατί φάνηκε πως αρκετός κόσμος κάπου «εκτροχιάστηκε»…

Χωρίς επενδυτή και με πολιτική «έσοδα – έξοδα», η επόμενη σεζόν θα είναι εξίσου δύσκολη, δεδομένου ότι και ο Ολυμπιακός επιστρέφει – όπως όλα μαρτυρούν. Ένα καθοριστικό βήμα, για να αλλαχθεί το οικονομικό στάτους της ομάδας θα είναι το ΟΑΚΑ. Και από άποψη εσόδων και από άποψη… ενδιαφέροντος για το κλαμπ από το εξωτερικό.

Υ.Γ Δεν θα ταίριαζε στην κουλτούρα του Παναθηναϊκού να ειπωθεί το οτιδήποτε για τον Όντεντ Κάτας, όσο εκείνος παίρνει μια βαθιά ανάσα στο Ισραήλ. Μην ξεχνάμε πως από δική του ραπτομηχανή, προήλθε το ένα από τα έξι αστέρια. Αίσθησή μου, πάντως, ότι δεν θα μείνει και τη νέα σεζόν.

Υ.Γ 2 «Μην μιζεριάζουμε, δεν αξίζει στο μπάσκετ». Φράγκι, τα είπες όλα!

Υ.Γ 3 Ακόμα, κι αν δεν υπάρξει μεγάλη αύξηση του μπάτζετ, μια εύστοχη επιλογή στον «άσο» θα υποσχόταν, όχι απαραίτητα πρόκριση στο Final 8, αλλά τουλάχιστον, ορθολογικό μπάσκετ και καλύτερα αποτελέσματα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News