Σημαντική εξέλιξη για Ιμπάρμπο και Παναθηναϊκό

Σημαντική εξέλιξη για Ιμπάρμπο και Παναθηναϊκό

Ένα βήμα από την απόκτηση του Βίκτορ Ιμπάρμπο βρίσκεται ο Παναθηναϊκός. Ο ατζέντης του Κολομβιανού στράικερ βρέθηκε τις προηγούμενες μέρες στην Αθήνα και συμφώνησε σε όλα με τους “πράσινους”.

Ο ατζέντης του Ιμπάρμπο αποχώρησε χθες από την Αθήνα με προσυμφωνημένους τους βασικούς όρους της συνεργασίας του πελάτη του με τον Παναθηναϊκό, ενώ στις αρχές της εβδομάδας προβλέπεται να έχουν διευθετηθεί όλες οι λεπτομέρειες που θα καθιστούν οριστική την απόκτηση του Κολομβιανού διεθνούς άσου.

[ads2]

Έως την Τρίτη (27/6) αν δεν προκύψει κάτι απρόοπτο ο 26χρονος φορ αναμένεται να βρίσκεται στην Αθήνα, προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιό του.

Ο στόχος των “πράσινων” είναι να βρίσκεται ο Ιμπάρμπο στο βασικό στάδιο προετοιμασίας της ομάδας στην Ολλανδία καθώς όλες οι ενδείξεις συνηγορούν στο συμπέρασμα ότι η απόκτησή του από τον Παναθηναϊκό είναι απλώς θέμα χρόνου.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News