Σημάδια αισιοδοξίας και προοπτικής

Σημάδια αισιοδοξίας και προοπτικής

Η περσινή version του Παναθηναϊκού ήταν μια ομάδα που θα ξεχαστεί γρήγορα – μια ομάδα που ο κόσμος δεν εκτιμούσε, γιατί δεν ήταν αρκετά εργατική κι ο προπονητής της Γιώργος Δώνης μάλλον υπερεκτιμούσε γιατί την έβρισκε αρκετά ταλαντούχα, το καλοκαίρι του 2019 δήλωνε βέβαιος ότι το κλαμπ θα κάνει…πρωταθλητισμό.

Το πρόβλημα εκείνου του ΠΑΟ ήταν πως σπάνια βρίσκονταν ταυτόχρονα σε καλή μέρα όλα τα πριγκιπόπουλα που είχαν μαζευτεί: οι Μπουζούκης και Χατζηγιοβάνης π.χ είχαν αναδειχτεί σε αστέρια και μεγάλες ελπίδες της ομάδας πριν καν γίνουν ποδοσφαιριστές.

Φέτος δεν υπάρχουν αυτά. Αρκεί η παρουσία του Μπόλονι για να αλλάξει status το τριφύλλι; Για ν’ αλλάξει, ναι αρκεί. Για να μεταμορφωθεί όμως από τη μια στιγμή στην άλλη το βρίσκουμε λιγάκι δύσκολο. Από εδώ και στο εξής εκτός από τρίποντα το κοινό θέλει να δει σημάδια αισιοδοξίας και προοπτικής.

Ο Ρουμάνος έχει υλικό με προσωπικότητες ικανές ν’ αντέξουν την πίεση των παραδοσιακών αντιπάλων στα μεταξύ μας ντέρμπι όμως προσοχή: ο Ρουμάνος πρέπει να φτιάξει μια ομάδα από την αρχή – δεν βρήκε σχεδόν τίποτα, ή μάλλον βρήκε ένα σωρό κλασάτους ποδοσφαιριστές να μην έχουν δράμι θετικής σκέψης και φυσικά προβληματικά τρεξίματα!

Αν πριν το ντέρμπι στο Καραϊσκάκη δούμε τουλάχιστον ένα σκαρί ομάδας θα πρόκειται για πρόοδο.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News