Σηκώνει κεφάλι, πρωτάθλημα και πάλι! - Τι ώρα παίζει ο Εξάστερος

Εξολόθρευσε με 100άρα το Λαύριο και βλέπει νταμπλ από... μεθαύριο!

Κάνει το 2-1 και φορτσάρει για άλλο ένα…

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει εντός έδρας, στο ΟΑΚΑ, το Λαύριο (7/6, 20:00) στον τρίτο μεταξύ τους τελικό στη σειρά της Basket League. Το σκορ της σειράς στο 1-1, μονόδρομος να πάρει και πάλι κεφάλι το σύνολο του Όντεντ Κάτας.

Όσο εμφατικά έκανε το 1-0 στη σειρά το Τριφύλλι, τόσο «ντροπιαστικά» ισοφαρίστηκε. Ο όρος σαφώς και δεν αφορά τον αντίπαλο, ο οποίος έχει αποδειχθεί άκρως μαχητικός. Αλλά τη νοοτροπία των παικτών του Τριφυλλιού και λάθη στο παρκέ. Δέχτηκε 28 πόντους στο πρώτο δεκάλεπτο, αμυντικά ήταν κακός ο Παναθηναϊκός, αλλά και επιθετικά έδειξε να μην έχει τη σωστή νοοτροπία. Λάθος αποφάσεις, έλλειψη ενέργειας και φαντασίας και μοιραία ήρθε το 94-89 (σκορ κατόπιν παράτασης) και η σειρά πήγε στο 1-1.

Μια εμφάνιση όπως αυτή του πρώτου αγώνα καλείται απόψε να κάνει ο Εξάστερος, προκειμένου να πάρει και πάλι κεφάλι στη σειρά και να βρεθεί πιο κοντά στην κατάκτηση ενός ακόμη εγχώριου νταμπλ.

Τζάμπολ στο ΟΑΚΑ για Παναθηναϊκό και Λαύριο απόψε στις 20:00!

Δηλώσεις Κάτας μετά το 1-1:

«Κακό αποτέλεσμα για εμάς κι αυτό γιατί ξεκινήσαμε πολύ άσχημα το παιχνίδι. Τις προηγούμενες μέρες είπαμε ότι πρέπει να σεβαστούμε το Λαύριο, παρότι κερδίσαμε εύκολα τον πρώτο αγώνα. Πρέπει να δείξουμε σεβασμό στο Λαύριο που γύρισε τη σειρά των ημιτελικών από το 2-0. 

Το είπαμε, αλλά δεν το τηρήσαμε, η ομάδα δεν ήταν έτοιμη πνευματικά. Δεχτήκαμε πολλούς και φθηνούς πόντους στο πρώτο δεκάλεπτο. Είχαμε πει ότι δεν θα είναι εύκολο ματς. Τώρα είμαστε στο 1-1, όπως και στη σειρά των ημιτελικών με την ΑΕΚ. Πρέπει να δείξουμε ότι πήραμε το μάθημά μας και να δείξουμε καλύτερο πρόσωπο ώστε να πάρουμε το πρωτάθλημα».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News