Σίγουρα λεφτά στον Παναθηναϊκό

Οικονομική ένεση από το πουθενά στον Παναθηναϊκό

Σε νέες συμφωνίες έχει προχωρήσει ο Παναθηναϊκός όσον αφορά τους κύριους χορηγούς της ομάδας για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Πέραν δηλαδή των μικρότερων χορηγών, στους οποίους συμπεριλαμβάνεται και η εταιρία «Chipita AE» του Σπύρου Θεοδωρόπουλου, οι «πράσινοι» έχουν ήδη φροντίσει να συνάψουν συμφωνίες (αρκετό καιρό πριν ξεσπάσει η φονική πανδημία) με τους «μεγαλύτερους» χορηγούς του συλλόγου.

Συγκεκριμένα, σε ισχύ για την επόμενη σεζόν με προοπτική επέκτασης για ακόμα δύο χρόνια είναι η συνεργασία με την «ΟΠΑΠ ΑΕ» που αποτελεί τον βασικό χορηγό της φανέλας του Παναθηναϊκού, ενώ όπως είναι γνωστό εδώ και καιρό υπάρχει o εξασφαλισμένος χορηγός ένδυσης από την εταιρία «kappa».

Από εκεί και πέρα στους βασικούς χορηγούς συμπεριλαμβάνονται η «Coca Cola», η «Cosmote», αλλά και η Τράπεζα Πειραιώς που έχουν ήδη συμφωνίες για την επόμενη σεζόν.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News