Σίγουρος ο Χέινς

Σίγουρος ο Χέινς

Η έλλειψη ενέργειας ήταν αυτή που κόστισε στον Παναθηναϊκό την ήττα από τη Λαμποράλ Κούτσα και γι’ αυτό στο δεύτερο παιχνίδι θα πρέπει να μπει δυνατά από αρχή, όπως δήλωσε ο Μαρκέζ Χέινς. 

«Δεν είχαμε την ενέργεια που χρειαζόμασταν στο πρώτο παιχνίδι, αλλά είδαμε το βίντεο στη συνέχεια και κάναμε την αυτοκριτική μας.

[ads2]

Δεν είμαστε θυμωμένοι, ο θυμός δεν είναι η κατάλληλη λέξη. Σίγουρα ξέρουμε πως μπορούμε να τα καταφέρουμε πολύ καλύτερα. Η Λαμποράλ θα βγει έξω και θα κάνει το παιχνίδι της, θα μας επιτεθεί αλλά εμείς πρέπει αυτή την φορά να κάνουμε αυτό που πρέπει», δήλωσε αρχικά ο Μαρκέζ Χέινς και πρόσθεσε: 

«Αν έβλεπε κάποιος το τελικό σκορ στο πρώτο ματς, θα έλεγε ότι εντάξει αυτή είναι η διαφορά των δύο ομάδων. Κάποιες λεπτομέρειες όμως μπορούν να αλλάξουν τέτοια μεγάλα παιχνίδια. Όλα μπορούν να αλλάξουν και θα έχουμε την ευκαιρία να το κάνουμε». 

Για να καταλήξει ο Αμερικανός γκαρντ: «Είχαμε θέμα στο κομμάτι της ενέργειας. Ειδικά στο τρίτο δεκάλεπτο βρήκαμε χωρίς ενέργεια και επιτρέψαμε στη Λαμποράλ να πάρει μεγαλύτερη διαφορά. Αυτό δεν θα πρέπει να επαναληφθεί. Οφείλουμε να βγούμε και να παίξουμε δυνατά από την αρχή».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News