Σίγουρος για Τζέιμς

Σίγουρος για Τζέιμς

Καμία αμφιβολία για τις δυνατότητες του Μάικ Τζέιμς και τη χρησιμότητά του για το νέο Παναθηναϊκό δεν έχει ο μέχρι πρότινος προπονητής του στη Λαμποράλ Κούτσα, Βέλιμιρ Περάσοβιτς.

Σίγουρος πως ο Μάικ Τζέιμς μπορεί να προσφέρει πολλά στον Παναθηναϊκό παρουσιάστηκε ο Βέλιμιρ Περάσοβιτς μιλώντας στην «Πράσινη». Υπό τον Κροάτη τεχνικό ο Αμερικανός γκαρντ έκανε την καλύτερη χρονιά της καριέρας του στη Λαμποράλ Κούτσα.

[ads2]

«Είναι ένα κόμπο γκαρντ, μπορεί να παίξει με την ίδια άνεση και αποτελεσματικότητα σαν πόιντ γκαρντ και σούτινγκ γκαρντ. Είναι παίκτης-σκόρερ. Έχει την ικανότητα να σκοράρει με πολλούς τρόπους. Έχει πολύ καλή φυσική κατάσταση, είναι ένα πολύ δυνατό, αλτικό και αθλητικό παιδί. Έχει καλό σουτ, του αρέσουν τα δύσκολα και πολλές φορές τρελά σουτ. Είναι καλός χειριστής και θέλει την μπάλα στα χέρια του. Όταν την έχει μπορεί να κάνει πολλά πράγματα. Τρέχει στο τρανζίσιον, αναστατώνει τις αντίπαλες άμυνες, ενώ πολλές φορές σουτάρει από ντρίμπλα ή διεισδύει. Παίζει επίσης πολύ καλή και σκληρή άμυνα. Βγάζει τρομερή ενέργεια και στις δύο πλευρές του παρκέ», τόνισε ο Κροάτης τεχνικός που πρόσφατα ανέλαβε την Αναντολού Εφές.

«Είναι ένας παίκτης υψηλού επιπέδου και θεωρώ ότι θα βοηθήσει πολύ τον Παναθηναϊκό. Δεν ξέρω τι ρόλο θέλει να του δώσει ο προπονητής του Παναθηναϊκού και πώς θα ταιριάξει με την υπόλοιπη ομάδα. Όλα είναι θέμα χημείας, θα μπορούσε πάντως κάλλιστα να έχει ηγετικό ρόλο», πρόσθεσε.

Όσο για το χαρακτήρα του; «Είναι πολύ καλό παιδί, είναι αρκετά ανταγωνιστικός, παίζει με πάθος και δεν πιστεύω να υπάρχει περίπτωση να παραβλέψει τους κανόνες που υπάρχουν μέσα στον Παναθηναϊκό. Εμείς είχαμε πολύ καλή συνεργασία. Μικροδιαφορές υπήρχαν μεν, αλλά πάντα με γνώμονα το όφελος της ομάδας. Μας βοήθησε πολύ φέτος».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News