Οι «σίγουροι» του Στράμα, οι στόχοι και οι «φευγάτοι»!

Απίστευτες ατάκες για Μπεργκ-Βιγιαφάνιες

Στη συνέντευξη Τύπου, μετά το ματς με τον Πανιώνιο, ο Αντρέα Στραματσόνι μιλώντας για τον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν, τόνισε: «Έχουμε ξεκάθαρες ιδέες τι αναζητούμε τη μεταγραφική περίοδο. Έχουμε ένα κορμό, μια βάση 14-15 παικτών και πρέπει να κάνουμε το βήμα παραπάνω. Ήταν μια χρονιά που κάναμε λάθη, μ’ εμένα πρώτο και φυσικά τους ποδοσφαιριστές».

Εάν πάρουμε «τοις μετρητοίς» αυτά που είπε ο Ιταλός τότε ο κορμός αποτελείται από τους:

[ads2]

Στιλ, Μέστο, Νάνο, Μολέδο, Κουτρουμπή, Τελάντερ, Ζέκα, Λουντ, Βιγιαφάνιες, Μπεργκ, Λέτο και άντε να βάλουμε και τον Τουλαρίδη με τον Μπουμάλ! Για να τους κάνουμε… 15 θα πρέπει να προσθέσουμε δύο από αυτούς που είναι εντός, εκτός και επί ταυτά, όπως είναι ο Εβαντζελίστα, ο Αμπέντ, ο Π.Βλαχοδήμος, ο Λαγός και ο Κλωναρίδης!

Οπότε τρεις εξ’αυτών ενδεχομένως να σημαίνει ότι φεύγουν! Ενδεχομένως…

Σε αυτή την κατηγορία, του… κορμού, δεν εντάσσεται ένας από τους άλλους τερματοφύλακες (Ο. Βλαχοδήμος, Κοτσόλης, Γιαννακόπουλος), ούτε οι Μαρινάκης και Χουχούμης που πήραν ελάχιστες ευκαιρίες.

Προφανώς ούτε και ο Πράνιτς με τον Πέτριτς που φεύγουν, ούτε και οι Σάντσεθ, Εσιέν και φυσικά ο Βέμερ που είναι εκτός πλάνων!

Ούτε φυσικά ο Μαμουτέ, πιθανότατα ούτε και ο Καλτσάς που ψάχνει για άλλη ποδοσφαιρική στέγη!

Σε λίγες μέρες θα μάθουμε τη μαύρη λίστα του Στραματσόνι, όχι πως δεν φαίνεται μέσα από τις επιλογές του, αλλά και τα μεταγραφικά του «θέλω», τα οποία με τις μέχρι τώρα ενδείξεις ξεπερνούν τον διψήφιο αριθμό…

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News