Σιγκούρνταρσον στους υποψήφιους αντί-Μακέντα

Σιγκούρνταρσον στους υποψήφιους αντί-Μακέντα

Ο Φεντερικό Μακέντα είναι ο Νο.1 υποψήφιος να αποχωρήσει το καλοκαίρι από τον Παναθηναϊκό και ο Τσάβι Ρόκα έχει λίστα με υποψήφιους αντικαταστάτες, ανάλογα με το μπάτζετ που τελικά θα διαθέσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας από αυτούς είναι ο Μπγορν Σιγκούρνταρσον της Ροστόφ, ο οποίος θα μπορούσε να απασχολήσει μόνο αν ο Ιταλός αποχωρήσει από το “τριφύλλι”.

Ο έμπειρος επιθετικός δεν υπολογίζεται από τη ρώσικη ομάδα, με την οποία έχει συμβόλαιο ως το 2021, και θέλει να τον “ξεφορτωθεί”.

Ο 29χρονος φορ ξεκίνησε τη σεζόν 2019-20 με προβλήματα τραυματισμού στη μέση με αποτέλεσμα, στο πρώτο μισό, να μην πάρει ευκαιρίες. Τέλη Γενάρη μεταπήδησε στο ΑΠΟΕΛ ως δανεικός, ωστόσο η συνεργασία του ολοκληρώθηκε λόγω χειρουργείου και έκλεισε έτσι τη σεζόν με μόλις 219′ συμμετοχών (2 γκολ) στη Ρωσία.

Ο Ισλανδός έχει αγωνιστεί στο παρελθόν και στις Άκρανες, Λίλεστρομ, Γουλβς, Μόλντε και Κοπεγχάγη.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News