«Σφήνα» της ΑΕΚ για Στεφάν

«Σφήνα» της ΑΕΚ για Στεφάν

Εναν από τους προπονητές που έχει στη λίστα του ο Πιερ Ντρεοσί έχει βάλει στο μάτι η ΑΕΚ. ο λόγος για τον Ζιλιέν Στεφάν.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Sportime», οι ιθύνοντες της Ένωσης έχουν στη λίστα τους, τους Κλοντ Πιελ και Ζιλιέν Στεφάν. Πρόκειται για δύο συμπατριώτες, αλλά με διαφορετικό προφίλ.

Ο Πιελ είναι ένας από τους πιο έμπειρους προπονητές, εργάζεται στην Σεντ Ετιέν από το 2019 και είχε παράξει έργο, ενώ στο βιογραφικό του συμπεριλαμβάνονται και άλλες επιτυχημένες δουλειές. Ωστόσο, δεν υπάρχει ένδειξη ότι ο Πιελ σκοπεύει να φύγει από το «Ζοφρουά Γκισάρ».

Ο Ζιλιέν Στεφάν δούλεψε με επιτυχία στη Ρεν και θεωρείται από τους ανερχόμενους στη Γαλλία. Είναι ελεύθερος εδώ και λίγο καιρό, αλλά δεν έχει άλλη εμπειρία από την προπονητική.

Υπενθυμίζεται ότι όπως αποκάλυψε το newspao.gr, ο Σταφάν βρίσκεται ψηλά στη λίστα Ντρεοσί, εφόσον παραμείνει και εισηγηθεί τον επόμενο τεχνικό του τριφυλλιού.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News