«Σφαγή» επιπέδου... ελίτ!

«Σφαγή» επιπέδου... ελίτ!

Μεσοβδόμαδα ο Παναθηναϊκός ζήτησε ελίτ διαιτησία από τον Κλάτενμπεργκ και εισέπραξε «ελίτ» αντιμετώπιση από τον Εσθονό «μάγειρα» Κρίστο Τοχβέρ και το VAR. Γράφει ο Νότης Καμπέρης.

Μόνο με δέκα ποδοσφαιριστές μπορούν να κερδίσουν τον Παναθηναϊκό. Μόνο, έτσι, θα μπορούσε να σπάσει το αήττητο της Λεωφόρου. Με πέναλτι «εφεύρεση», με αποβολή «φάντασμα» (η πρώτη κίτρινη του Μαουρίσιο προήλθε από τη φάση του πέναλτι!) και 10 εναντίον 11.

Ο Άρης δεν έπαιξε κανένα ιδιαίτερο ποδόσφαιρο και ήταν στην ευθύνη του Παναθηναϊκού το γεγονός πως η κατοχή έγερνε τόσο δραματικά κατά του. Σύμφωνοι σε αυτό. Ακόμα και έτσι, αρκούσε μια φάση για τους πράσινους να κάνουν τη ζημιά.

Ο Σανκαρέ είναι το απόλυτο χαφ με 3 γκολ και 1 ασίστ σε 4 εμφανίσεις, ενώ ο Χουάνκαρ έχει «σβήσει» τον προκάτοχό του, Ινσουά δίνοντας 3η ασίστ σε 4 ματς πλέι οφ. Η ποδοσφαιρική κουβέντα ολοκληρώνεται εδώ.

Κεφάλαιο Άρη – Τοχβέρ και VAR. Ο πρώτος είχε δύο πέναλτι κατά στην έδρα του από την ΑΕΚ, «ισορρόπησε» η ζυγαριά με πέναλτι από… φύσημα ανέμου, που δηλητηρίασε πνευματικά τους πράσινους. Ο Τοχβέρ, με την υποστήριξη του VAR,  προλείανε το έδαφος για την αποβολή του Μαουρίσιο με κίτρινη για… το αυτονόητο στην προκειμένη φάση. Τη διαμαρτυρία!

Τα όσα ακολούθησαν ήταν μια καλοστημένη κωμωδία με τον Παναθηναϊκό να απομακρύνεται ξανά από την Ευρώπη. Ε, η 20η θέση αρμόζει απόλυτα στην Ελλάδα…

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News