Στοίχημα Σεβίλλη – Γιουβέντους : ματς χωρίς πολύ πίεση

prognostika-champions-league

Σεβίλλη – Γιουβέντους : αγώνας για τον 8ο όμιλο όπου θεωρητικά καμία από τις δύο ομάδες δεν έχει εξασφαλίσει και μαθητικά την πρόκριση, ουσιαστικά όμως και οι δύο θα βρεθούν στην επόμενη φάση και απλά μένει να δούμε ποιά θα είναι πρώτη και ποιά δεύτερη. Αρκεί μια ισοπαλία της Λυών στο Ζάγκρεμπ ώστε να οριστικοποιηθούν τα εισιτηρία, ή αλλιώς θα χρειαστεί να περιμένουμε μέχρι την τελευταία αγωνιστική. Η Σεβίλλη έχει το τρομερό στατιστικό ότι δεν έχει δεχθεί ακόμη γκολ, ενώ η Γιουβέντους δέχτηκε το πρώτο της στο τέλος του τελευταίου της αγώνα κόντρα στη Λυών, όπου έχασε μέσα από τα χέρια της θα λέγαμε τη νίκη.

Απόψε θα διεκδικήσουν και οι δύο τη νίκη επί ίσοις όροις, κάτι που έγινε εξάλλου και στο πρώτο ματς στο Τορίνο, με το τελικό αποτέλεσμα να μην αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα του παιχνιδιού μιας και η Γιουβέντους ήταν καλύτερη αλλά δεν μπόρεσε να μετουσιώσει σε γκολ κάποια από τις ευκαιρίες που δημιούργησε. Απόψε θέλει να πάρει το τρίποντο που θα την φέρει αγκαλιά με την πρώτη θέση, αφού την τελευταία αγωνιστική υποδέχεται την Ντιναμό, σε ένα εύκολο θεωρητικά παιχνίδι. Η Σεβίλλη από τη μεριά της ψάχνει όλη τη χρονιά να βρει τη σταθερότητά της χωρίς πάντως να τα καταφέρνει, έχοντας πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της ειδικά στο Ισπανικό πρωτάθλημα.

Το ματς πάντως θα παιχτεί στα ίσα και η έλλειψη σοβαρής πίεσης για το αποτέλεσμα ίσως μας επιτρέψει να παρακολουθήσουμε και ένα συναρπαστικό θέαμα. Στοιχηματικά είναι προτιμότερο να ασχοληθούμε με τα γκολ παρόλο που και οι δύο ομάδες αγωνίζονται πιο συντηρητικά στο Champions League απ’ ότι στα πρωταθλήματά τους. Πιστεύω ότι γενικά το παιχνίδι θα είναι ανοιχτό και θα δούμε πολλές φάσεις και γκολ και θα πάω με το συγκεκριμένο Over, οι αποδόσεις του οποίου βρίσκονται σε αρκετά καλές τιμές. Over 2,5 – 2,20

Διαβάστε στο bet-on-arme.com αναλύσεις των κορυφαίων πρωταθλημάτων, προγνωστικά champions league αλλά και στατιστικά – βαθμολογίες όλων των πρωταθλημάτων!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News