Σερπέζης: Πιθανή αναπροσαρμογή με καλύτερες απολαβές

Σερπέζης: Πιθανή αναπροσαρμογή με καλύτερες απολαβές

Στις 20 Νοεβρίου 2019 ο Δημήτρης Σερπέζης ανανέωσε το συμβόλαιό του. Ο 19χρονος μέσος συμφώνησε να επεκτείνει το συμβόλαιό του έως τον Ιούνιο του 2022, με μια συγκεκριμένη πολιτική στις απολαβές του, οι οποίες ανεβαίνουν κατά πολύ στον τρίτο χρόνο με κάποια συγκεκριμένα μπόνους.

Όπερ σημαίνει πως θα ανεβάσει αρκετά τις απολαβές του τα επόμενα χρόνια, αν βρει θέση στην ομάδα, στο rotation και στην ενδεκάδα σταδιακά. Το πρώτο το κατάφερε σε χρόνο ρεκόρ, σήμερα όλοι έχουν να λένε για τον επαγγελματισμό, την σοβαρότητα και την υπευθυνότητα που δείχνει όποτε ο προπονητής τον χρησιμοποιεί.

Ο Σερπέζης είναι μέλος της ακαδημίας από το 2010 καθώς μέχρι τότε αγωνιζόταν στον Ερμή Ηρακλείου. Η ομάδα του έδωσε ένα φιλικό στην Παιανία και εκεί ένας εκ των προπονητών των πράσινων εισηγήθηκε να κάνει δοκιμαστικό και τελικά αποκτήθηκε.

Ο μικρός ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο ως εξάρι την πρώτη χρονιά που ήταν στο τριφύλλι και εν συνεχεία τη δεύτερη καθιερώθηκε ως φορ και μετά έπαιξε ως δεκάρι. Ο μικρός είναι αρκετά πολυσύνθετος ενώ είναι διεθνής με την Εθνική Παίδων.

Υπέγραψε το πρώτου επαγγελματικό συμβόλαιο τον Νοέμβριο του 2017 με διάρκεια έως το 2020 και πλέον τώρα το συμβόλαιο του θα τον κρατήσει στο τριφύλλι μέχρι το καλοκαίρι του 2022. Μεταξύ μας, αν συνεχίσει να κερδίζει τις εντυπώσεις προβλέπουμε λίαν συντόμως την ομάδα να τον καλεί για αναπροσαρμογή και καλύτερες απολαβές.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News