Σερπέζης: «Όνειρο η συμμετοχή μου στο πρωτάθλημα»

Σερπέζης: «Όνειρο η συμμετοχή μου στο πρωτάθλημα»

Ο Δημήτρης Σερπέζης ζει το όνειρό του, αφού την περασμένη εβδομάδα κατέγραψε την πρώτη του επαγγελματική συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Superleague.

Ο νεαρός άσος του Παναθηναϊκού μίλησε στο onsports.gr για τη μάχη των πρασίνων απέναντι στον Άρη, αλλά και για τις εμπειρίες που αποκόμισε από το ματς στο Ηράκλειο.

Αναλυτικά:

Για το ντεμπούτο του στο Πρωτάθλημα: «Ήταν ένα όνειρο που πραγματοποιήθηκε. Το όνειρο ήταν συγκεκριμένα η πρώτη ομάδα του Παναθηναϊκού. Είμαι δέκα χρόνια εδώ και απ’ την πρώτη στιγμή, από μικρό παιδί ήθελα να παίξω στην πρώτη ομάδα του Παναθηναϊκού».

Για τη διαφορά του αγώνα με την Παναχαϊκή σε σχέση με αυτόν κόντρα στον ΟΦΗ: «Ήταν πολύ διαφορετικό εκείνο το ματς, ήταν λιγότερος ο χρόνος, εκείνη την περίοδο δεν έκανα και προπονήσεις με την πρώτη ομάδα. Με τον ΟΦΗ ήμουν έτοιμος. Χωρίς άγχος χωρίς τίποτα, αυτή τη στιγμή είμαι αρκετό καιρό στην πρώτη ομάδα. Νιώθω έτοιμος. Ήταν διαφορετικό…».

Για το τι άλλαξε κόντρα στον ΟΦΗ και η ομάδα εμφάνισε κάπως καλύτερο πρόσωπο: «Ήταν ένα ματς ψυχολογίας. Θέλαμε ένα καλύτερο ματς. Έφυγαν τα παιδιά που δε θα είναι στην ομάδα την επόμενη σεζόν. Κάναμε μια καλή εβδομάδα προπονήσεων και είχαμε πει μεταξύ μας πως πρέπει να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα σε αυτό το ματς. Πιστεύω ήμασταν λίγο πιο συγκεντρωμένοι σε σχέση με τα προηγούμενα ματς, γι’ αυτό και αν δεν ήρθε το θετικό αποτέλεσμα, υπήρξε αυτή η ισοπαλία».

Για το αν το γεγονός πως πλέον όλοι ξέρουν ποιοι θα είναι μέχρι τέλος της σεζόν: «Εννοείται. Όχι πως τα υπόλοιπα παιδιά δεν δούλευαν σκληρά. Απλώς τώρα όλοι μας με κάποιο τρόπο διεκδικούμε μια θέση για την επόμενη σεζόν».

Για το ματς με τον Άρη: «Είναι διαφορετικό ματς, στο γήπεδό μας. Πρέπει να κάνουμε θετικό αποτέλεσμα μετά από τέσσερα ματς. Θα το διεκδικήσουμε περισσότερο και πρέπει να επιστρέψουμε στα θετικά αποτελέσματα».

Για το τι πρέπει να προσέξει ο Παναθηναϊκός: «Αμυντικά είμαστε καλά. Να βελτιώσουμε λίγο το επιθετικό κομμάτι και την τελική προσπάθεια».

Για το αν είναι πλεονέκτημα για τα παιδιά των τμημάτων υποδομής η έλλειψη κόσμου: «Είναι κάτι παρόμοιο όπως με τα ματς των νέων. Αλλάζουν μόνο οι αντίπαλοι και οι συμπαίκτες. Είναι πλεονέκτημα λοιπόν. Βέβαια δε θα μας πείραζε να υπάρχει κόσμος, άλλωστε σε ωθεί να παίξεις ακόμη καλύτερα. Ίσως να σε αγχώνει και λίγο αλλά δε νομίζω να το βλέπουμε έτσι».

Για το αν βλέπουν αυτά τα ματς ως ευκαιρία οι νεότεροι: «Φυσικά! Είμαστε έτοιμοι, όλοι αυτό λέμε, περιμένουμε πως και πως. Είναι ένα καλό τεστ για το νέο προπονητή αυτά τα ματς, για να ξέρει τι να περιμένει».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News