Σεντ Γκαλεν - ΑΕΚ Live Streaming: St. Gallen - ΑΕΚ | Κανάλι

Σεντ Γκαλεν - ΑΕΚ Live Streaming: St. Gallen - ΑΕΚ | Κανάλι

Σεντ Γκαλεν – ΑΕΚ Live Streaming

Σεντ Γκαλεν – ΑΕΚ Live Streaming: Κομβικής σημασίας παιχνίδι για την ευρωπαϊκή της πορεία θα δώσει η ΑΕΚ στην Ελβετία απέναντι στην Σεντ Γκαλέν.

Η ΑΕΚ θέλει να επιστρέψει στους ομίλους του Europa League και να εξασφαλίσει πολύτιμα έσοδα για τον σύλλογο στη μάχη απέναντι στην ελβετική ομάδα.

Οι κιτρινόμαυροι νίκησαν στη δική τους πρεμιέρα τον Παναιτωλικό με 2-0 στο Αγρίνιο, ωστόσο, τώρα ο δείκτης δυσκολίας ανεβαίνει κατακόρυφα.

Δεν κατόρθωσαν πέρυσι να προκριθούν στους ομίλους, καθώς αποκλείστηκαν από την Τραμπζονσπόρ με συνολικό σκορ 3-3 (1-3, 0-2) και θέλουν φέτος να κάνουν το comeback στη διοργάνωση της… β’ ταχύτητας της Ευρώπης.

Σεντ Γκαλεν – ΑΕΚ Live Streaming | Καρέρα: «Να μπούμε στους ομίλους, η ΑΕΚ να γίνει ξανά ορατή στην Ευρώπη»

Ο Μάσιμο Καρέρα δήλωσε πως σέβεται την Σεντ Γκάλεν, θέλει προσοχή σαν αντίπαλος αλλά η ΑΕΚ καλείται να περάσει και εν τέλει να μπει στους ομίλους του Europa League.

Σεβασμό στην Σεντ Γκάλεν, η οποία ειναι μια δυνατή αντίπαλος που χρειάζεται προσοχή, σύμφωνα με τον Μάσιμο Καρέρα και όσα ανέφερε μεταξύ άλλων στη συνέντευξη Τύπου πριν το ματς με τους Ελβετούς.

Ο τεχνικός της ΑΕΚ παράλληλα υποστήριξε πως η Ένωση πρέπει να μπει στους ομίλους του Europa League και να κοντράρει μεγάλους αντιπάλους, ώστε να γίνει ξανά ορατή στην Ευρώπη.

«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα που πρέπει να αντιμετωπίσουμε με προσοχή. Η Σεντ Γκάλεν έχει ποιότητα και πρεσάρει στο γήπεδο, οπότε χρειάζεται προσοχή. Η ΑΕΚ θέλει να περάσει στους ομίλους του Europa League, για να έχει μεγαλύτερη προβολή στην Ευρώπη, να βλέπει περισσότερος κόσμος τα παιχνίδια της και γι’ αυτό θέλουμε να προχωρήσουμε στους ομίλους», τόνισε και πρόσθεσε:

«Η εμπειρία μου με έχει βοηθήσει στο να ξέρω ότι όλα τα παιχνίδια στην Ευρώπη είναι πολύ δύσκολα, απέναντι σε ομάδες που μπορούν να κάνουν τη ζημιά εκεί που δεν το περιμένεις. Εμείς ξέρουμε τα προτερήματα και τα ελαττώματά μας και θα κάνουμε το παιχνίδι μας. Για μένα όλα τα παιχνίδια στην Ευρώπη είναι δύσκολα. Πρέπει να έχουμε σεβασμό και να μην υποτιμάμε κανέναν αντίπαλο. Δεν υπάρχουν φαβορί».

Σεντ Γκαλεν – ΑΕΚ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming!

http://www.soccerjumbotvs.me/ch-1.html

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News