Σένκεφελντ: «Το βασικό είναι να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε ένα σκορ ασφάλειας από νωρίς»

Σένκεφελντ: «Το βασικό είναι να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε ένα σκορ ασφάλειας από νωρίς»

Στην σημασία της νίκης στάθηκε ο Μπαρτ Σένκεφελντ μετά το τέλος του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης στο ΟΑΚΑ…

Ο παίκτης των πρασίνων τόνισε πρέπει να δημιουργούν από νωρίς σκορ ασφαλείας ώστε να μην αφήνουν τον αντίπαλο να ελπίζει στο τέλος, ενώ υποστήριξε ότι το μηδέν στην άμυνα αποτελεί ομαδική δουλειά

Αναλυτικά όσα είπε

“Το πιο σημαντικό είναι πως πήραμε τους τρεις βαθμούς. Στο δεύτερο μέρος οι γραμμές μας ήταν αρκετά κοντά και κολλητά με τα χαφ και για αυτό οι αντίπαλοι έκαναν κάποιες επιθέσεις. Το σημαντικό είναι πως τελειώσαμε αυτόν τον αγώνα με τη νίκη και τους τρεις βαθμούς”.

Για το αν ο Παναθηναϊκός αγχώθηκε και κλείστηκε στο δεύτερο μισό:

“Δεν νομίζω πως είναι ακριβώς αυτό. Έχουμε την υποχρεώσει να κερδίζουμε τα παιχνίδια. Το βασικό είναι να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε ένα σκορ ασφάλειας από νωρίς. Όταν είσαι στο 80 και είσαι στο 1-0 τότε δίνεις την ευκαιρία στον αντίπαλο να μπορεί να ελπίζει πως θα απειλήσει με μια ευκαιρία”.

Για την άμυνα που κράτησε το μηδέν:

“Δεν νομίζω πως αφορά μόνο την άμυνα, είναι ομαδική δουλειά. Το να κρατάς το μηδέν αποτελεί ομαδική δουλειά μιας ομάδας. Είμαι χαρούμενος που κερδίσαμε αλλά τώρα πρέπει αν συνεχίσουμε με νίκες. Έχουμε αρκετούς νέους παίκτες αλλά πρέπει να καταλάβουν πως δεν κάναμε τίποτα πέρα από μια νίκη και θέλουμε να συνεχίσουμε με νίκες”.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News