Σένκεφελντ: Τι έλεγε στους συμπαίκτες του για την ανανέωση

Σένκεφελντ: Τι έλεγε στους συμπαίκτες του για την ανανέωση

Την τελική του προσφορά για την επέκταση του συμβολαίου του Μπαρτ Σένκεφελντ μέχρι και το τέλος του 2023 κατέθεσε ο Παναθηναϊκός στην πλευρά του παίκτη.

Οι πράσινοι έχουν επαφές τις τελευταίες ημέρες με τον μάνατζερ του παίκτη διαπραγματευόμενοι την νέα συμφωνία με τον Ολλανδό κεντρικό αμυντικό.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες πρότειναν καθαρές αποδοχές περίπου 320.000 ευρώ με αύξηση περίπου 60% συγκριτικά με τα ποσά που λαμβάνει σήμερα και είναι πρόθυμοι να δώσουν και ένα ποσό πριμ, μικρότερο υπογραφής και προμήθεια του ατζέντη του παίκτη εάν ο Ολλανδός αγωνιζόταν ανά σεζόν στο 60% των αγώνων.

Τι έλεγε στους συμπαίκτες του

Στο «τριφύλλι» θεωρούν πως πλέον έχουν φέρει την πρόταση στα δεδομένα που ήθελε ο έμπειρος αμυντικός, πως αυτή τη φορά δεν θα κάνει άλλες «ντρίμπλες» και θα υπογράψει άμεσα την επέκταση του συμβολαίου του με τον Παναθηναϊκό.

Σύμφωνα με τη Sportday, και ο ίδιος άλλωστε όπως έλεγε χθες στο «Γ Καλαφάτης» είναι θετικός στο να υπογράψει την ανανέωση της συμφωνίας του με τους «πράσινους».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News