Σένκεφελντ: «Εάν τα πράγματα δεν πάνε καλά, οι οπαδοί έρχονται στην προπόνηση»

Σένκεφελντ: «Τι μου είπε ο Αγιούμπ πριν έρθει»

Ο Μπαρτ Σένκεφελντ, μιλώντας σε ολλανδική ιστοσελίδα, ένα αναδρομή στην ποδοσφαιρική του διαδρομή,ε νώ στάθηκε αρκετά στον Παναθηναϊκό και την Ελλάδα!

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τη μεταγραφή του στον ΠαναθηναΪκό: «Με πρότειναν στον προπονητή και τον τεχνικό διευθυντή του Παναθηναϊκού. Όπως η Feyenoord και ο Ajax, ο Παναθηναϊκός έχει επίσης υποστηρικτές σε όλη τη χώρα. Έχω εξετάσει προσεκτικά τα πάντα, αλλά γενικά, η επιλογή δεν ήταν πολύ δύσκολη. Παρατήρησα αμέσως πόσο μεγάλο είναι το κλαμπ. Όσον αφορά την ιστορία, αλλά και την εμπειρία. Όταν περιμένω και πληρώνω σε μια πύλη διοδίων, μου λένε συχνά: “πρέπει να κερδίσετε τον επόμενο αγώνα.” Για μεγάλο μέρος των ανθρώπων το ποδόσφαιρο είναι μια διέξοδος».

Για το φανατισμό στα ελληνικά γήπεδα: «Εάν τα πράγματα δεν πάνε καλά, οι οπαδοί θα έρθουν στο προπονητικό κέντρο. Αυτό συνέβη στις αρχές, καθώς η ομάδα δεν πήγαινε. Όταν παίζουμε με τον Ολυμπιακό είναι τρελό».

Για τον μπασκετικό Παναθηναϊκό: «Παίξαμε καλά στα εντός έδρας παιχνίδια. Ο Παναθηναϊκός είναι ένας μεγάλος οργανισμός που έχει επίσης ομάδα μπάσκετ και βόλεϊ. Δεν είμαστε σε ένα συγκρότημα, αλλά αν θέλουμε να πάμε σε έναν αγώνα, τα εισιτήρια είναι έτοιμα. Δεν έχω καμία επαφή με αυτά τα παιδιά, αλλά πήγα σε αγώνες μπάσκετ εναντίον του Ολυμπιακού και της Μπαρτσελόνα».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News