Σένκεφελντ για το επεισόδιο με Μόλονι: «Αυτός είναι το "αφεντικό"»

Ο Μπόλονι εξήγησε γιατί «τα πήρε» με Σένκεφελντ!

Ο Μπαρτ Σένκεφελντ δήλωσε ότι ο Παναθηναϊκός έχει κάνει πρόοδο, ενώ σχολίασε και το επεισόδιο με τον Λάζλο Μπόλονι στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ.

Ο Μπαρτ Σένκεφελντ δήλωσε ότι ο Παναθηναϊκός έχει κάνει πρόοδο, ενώ σχολίασε και το επεισόδιο με τον Λάζλο Μπόλονι στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην ιστοσελίδα onsports.gr:

-Για τη σημασία της δύσκολης νίκης στον αγώνα με τον ΟΦΗ:
«Αυτό που μετράει είναι οι τρεις βαθμοί. Δεν αλλάξαμε πολλά στο παιχνίδι μας. Πάντα δίναμε τον καλύτερο εαυτό μας, απλά μέσα στο 2021 γίναμε πιο “κυνικοί” μέσα στο γήπεδο. Έχουμε συνεχόμενα καλά αποτελέσματα και παλεύουμε σαν ομάδα. Πρέπει να δουλέψουμε λίγο περισσότερο κάποια στοιχεία του ποδοσφαίρου που παίζουμε, γιατί για παράδειγμα δεν έχουμε μεγάλη κατοχή μπάλας. Αλλά αυτό είναι το επόμενο βήμα. Το πρώτο βήμα είναι να… κερδίσεις τον “πόλεμο”. Αυτό κάνουμε στα τελευταία ματς και το επόμενο βήμα είναι να παίξουμε και λίγο καλύτερα. Κι αν όλα αυτά συνδυαστούν θα είμαστε μία πραγματικά πολύ καλή ομάδα».

-Για το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός άντεξε, παρότι είχε πολλές βασικές απουσίες τις τελευταίες εβδομάδες:
«Είχαμε θέματα, ναι, με αρκετά παιδιά… Με τον Covid-19 και είναι λογικό να μην είναι ακόμη 100% έτοιμοι και να τους βγαίνει μία κούραση. Αλλά στο τέλος της ημέρας πρέπει να κερδίζεις. Επίσης, μην ξεχνάμε ότι δεν είχαμε τον αρχηγό μας, τον Δημήτρη, και παλέψαμε πολύ όλοι μας για να καλυφθούν αυτές οι απουσίες. Πρέπει να παίξουμε καλύτερα πάντως, αυτό είναι σίγουρο…».

-Για το γκολ που σημείωσε κι άνοιξε το δρόμο προς την τέταρτη συνεχόμενη νίκη του Παναθηναϊκού:
«Πάντα είναι ωραίο να σκοράρεις… Αλλά είναι πιο σημαντικό για την ομάδα, όχι για μένα. Δεν είμαι τέτοιος τύπος που θα χαρεί μόνο αν σκοράρει. Είμαι χαρούμενος όταν νικάμε. Δεν με απασχολεί αν θα βάλω ή δεν θα βάλω γκολ, σημασία έχει να βοηθάω την ομάδα μου. Και σ’ αυτό το ματς ένιωσα ότι βοήθησα πολύ την ομάδα μου και με το γκολ και με το να προσπαθήσω να αμυνθώ καλά. Κι αυτό είναι το πιο βασικό που μπορώ να κάνω για την ομάδα μου».

-Για το αν άλλαξε η νοοτροπία και η ψυχολογία της ομάδας σ’ αυτή την εκκίνηση του β’ γύρου:
«Ένα πράγμα που έχει αλλάξει σίγουρα είναι η ενέργεια που βγάζουμε σε αυτά τα ματς. Μιλάω για μέσα στο γήπεδο, όπου βλέπεις πολύ μεγάλη προσπάθεια από όλους και πιστεύω ότι όλοι πρέπει να συνειδητοποιήσουν τι σημαίνει αυτό το κλαμπ. Όλοι το έχουν καταλάβει αυτό και με το ένα ή τον άλλο τρόπο κατανοούμε πως αυτή η ομάδα πρέπει να νικάει».

-Για τη στιγμή της μικρής έντασης που είχε με τον Λάζλο Μπόλονι μετά το ακυρωθέν γκολ του ΟΦΗ:
«Κι αυτό είναι πολλές φορές μέρους του παιχνιδιού. Αυτός είναι το “αφεντικό” και το σέβομαι απόλυτα αυτό, αλλά εκείνη τη στιγμή ένιωσα ότι έπρεπε να του πω κι εγώ κάτι, με μοναδικό γνώμονα το καλό της ομάδας».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News