Σενάριο για Παναθηναϊκό και Θανάση Αντετοκούνμπο

Μάτωσε για τον Παναθηναϊκό ο Αντετοκούνμπο

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο «συνδέθηκε» με τον Παναθηναϊκός ως πιθανός επόμενος προορισμός σύμφωνα με δημοσίευμα από το sportdog.

Αναλυτικά:

«Στην Ελλάδα περιμένουμε με ανυπομονησία ο Γιάννης Αντετοκούνμπο να ενισχύσει την Εθνική, από κει και πέρα μένει να φανεί και τι θα κάνει του χρόνου ο Θανάσης Αντετοκούνμπο. Αν θα συνεχίσει στους Μπακς ή θα αναζητήσει αλλού την τύχη του. Στο χέρι του είναι να μείνει στο Μιλγουόκι αφού το συμβόλαιο, που έχει υπογραφεί ήδη, του δίνει το δικαίωμα να είναι και του χρόνου κάτοικος Fiserv Forum. Θα συνεχίσει, όμως, ο Θανάσης; ‘Η θα πάει κάπου αλλού, ώστε να παίζει περισσότερο;




Στους Μπακς γενικώς το ευχαριστιέται το όλο σκηνικό, αλλά παίζει ελάχιστα. Είναι 30 ετών και είναι σε κομβική ηλικία για τη συνέχεια της καριέρας του.

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός θα ήθελαν ευχαρίστως ο 30χρονος φόργουορντ να επιστρέψει στην Ελλάδα. Είναι ένας παίκτης, που τους ταιριάζει 100% και ο οποίος κάνει πράγματα στο παρκέ, που δεν κάνει εύκολα άλλος παίκτης. Είναι σούπερ αμυντικός, ενώ βγάζει θετική ενέργεια, όποια κι αν είναι η κατάσταση στην ομάδα.

Δεν θα αργήσει πολύ, πάντως, ο κόσμος να μάθει για την επόμενη μέρα του Θανάση, ο οποίος κι αυτός θα είναι στην Εθνική, που ετοιμάζει ο Δημήτρης Ιτούδης για το Ευρωμπάσκετ του Σεπτεμβρίου.»

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News