Σενάριο για μεταγραφή στον άξονα...

Σενάριο για μεταγραφή στον άξονα...

Την ευκαιρία να συζητήσει με τον Αντρέα Στραματσιόνι την έως τώρα πορεία του Παναθηναϊκού σε Ελλάδα και Ευρώπη είχε ο Γιάννης Αλαφούζος, στη συνάντηση των δυο πλευρών. Σενάριο για μεταγραφή στον άξονα…

Ο «Στράμα» είχε την ευκαιρία να τα πει από κοντά με τον Γιάννη Αλαφούζο, σε συνάντηση που είχαν το βράδυ μετά τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, ενώ ήταν σε επικοινωνία και το προηγούμενο διήμερο.

[ads2]

Και οι δυο συμφώνησαν πως θα πρέπει να κρατηθούν χαμηλοί τόνοι και να συνεχιστεί η σκληρή δουλειά στο Κορωπί, προκειμένου να παραμείνουν οι «πράσινοι» στην κορυφή της βαθμολογίας έως το τέλος του πρωταθλήματος. Από την πλευρά του ο Στραματσιόνι έδειξε να είναι ευχαριστημένος με την εικόνα της ομάδας του, αν και θεωρεί πως υπάρχουν ακόμα περιθώρια βελτίωσης.

Πάντως, σύμφωνα με το «Goal», αναμένεται να τα πουν και πάλι σύντομα οι δυο άνδρες (πιθανόν την Πέμπτη) και θα συζητήσουν -μεταξύ άλλων- και για το ρόστερ της ομάδας. Δηλαδή, θα γίνει αναφορά στο θέμα των ανανεώσεων (πιθανόν να γίνει αναφορά σε Κουτρουμπή και Λουντ), αλλά και στο ενδεχόμενο να ενισχυθεί ο Παναθηναϊκός τον Ιανουάριο, καθώς «παίζει» το σενάριο να αποκτηθεί παίκτης στον άξονα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News