Σενάριο για γενικό αρχηγό στον Παναθηναϊκό

Σενάριο για γενικό αρχηγό στον Παναθηναϊκό

Στον Παναθηναϊκό υπάρχουν σκέψεις αν τοποθετηθεί γενικός αρχηγός στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Έλλειψη μίας ισχυρής παρουσίας στα αποδυτήρια έχουν γίνει κάποιες πρώιμες συζητήσεις για να καλυφθεί το συγκεκριμένο κενό με έναν άνθρωπο που θα αναλάβει χρέη γενικού αρχηγού, σύμφωνα με τη “Sportday”.

Προκειμένου να υπάρχει μία πιο ισχυρή παρουσία στα αποδυτήρια ενισχυτικά κι όχι ως καπέλωμα προς τον προπονητή είτε είναι σήμερα ο Πογιάτος είτε κάποιος άλλος αργότερα για να είναι πιο κοντά στους παίκτες να προλαβαίνει καταστάσεις να αναλαμβάνει τον ρόλο του κακού και να τραβάει αφτιά όποτε χρειάζεται σε μικρά ή μεγαλύτερα παραπτώματα και να αποτελεί σημείο αναφοράς στον πάγκο και κατά τη διάρκεια των αγώνων.

Το δε ιδανικό για τους πράσινους θα ήταν το πρόσωπο αυτό να προέρχεται από την ευρύτερη παναθηναϊκή οικογένεια προκειμένου να γνωρίζει τις ιδιαιτερότητες τις αρχές κι όλα όσα πρεσβεύει το κλαμπ και να έχει πυγμή και ισχυρή προσωπικότητα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News