Σενάριο για αποχώρηση Σάρλια - Πού θα ξοδέψει με τη μία 30.000 ευρώ ο Κροάτης!

Σενάριο για αποχώρηση Σάρλια - Πού θα ξοδέψει με τη μία 30.000 ευρώ ο Κροάτης!

Δημοσίευμα κάνει λόγο για αποχώρηση του Ζβόνιμιρ Σάρλια από τον Παναθηναϊκό το ερχόμενο καλοκαίρι. Μάλιστα, ο Κροάτης φαίνεται πως έχει κλείσει τα εισιτήριά του για το Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Σίτι!

Αναλυτικά, όσα γράφει το sportdog.gr:

«Έφτασε τις 22 συμμετοχές με τον Παναθηναϊκό, 4 στα πλέι οφ. Στο “Καραϊσκάκης” ήταν αξιόπιστος σε 3άδα. Ο Κροάτης στόπερ έχει συμβόλαιο για ακόμη ένα χρόνο με τον Παναθηναϊκό και χρηματιστηριακή αξία 900.000, αλλά το περιβάλλον του έλεγε (πρόσφατα) πως το καλοκαίρι θα κουνήσει μαντήλι στο “τριφύλι”!




Θέλει να παίζει περισσότερο ή θα πέσει θύμα του προγραμματισμού στους στόπερ της επόμενης σεζόν, θα σας γελάσω. Απλά μεταφέρω αυτό που έμαθα από πολύ αξιόπιστη πηγή και θέλει τον 26χρονο Σάρλια να αποχωρεί (όπως και ο Σάντσες, αλλά αυτός έχει συμβόλαιο που λήγει)! Παρεμπιπτόντως δυο πράγματα απασχολούν αυτή την εποχή τον Σάρλια.

Ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας και ο τελικός του Τσάμπιονς Λιγκ. Ήδη έχει κλείσει σουίτα στο “Παρκ ντε πρένς” για να παρακολουθήσει μαζι με την παρεα του (συνολικά 8 άτομα) την ματσαρα Λιβερπουλ – Σίτι! Δεν το έχανε με τιποτα κι ας του κοστίσει 30.000 ευρώ!»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News