Σενάρια για Βίκαρι και Παναθηναϊκό

Σενάρια για Βίκαρι και Παναθηναϊκό

Άλλο ένα όνομα κεντρικού αμυντικού έπεσε στο τραπέζι του Παναθηναϊκού από τον Αντρέα Στραματσόνι. Ο Ιταλός εξετάζει την περίπτωση του Φραντσέσκο Βίκαρι, που αποτελεί δική του ανακάλυψη από τις ακαδημίες της Ρόμα.

Ο 21χρονος αγωνίζεται στη Νοβάρα και απασχολεί πολλές ομάδες της Serie A. Η περίπτωση του είναι δύσκολη, αφού έχει λάβει κλήση για την Εθνική Ελπίδων της Ιταλίας και η ομάδα του τον κοστολογεί κοντά στο ένα εκατομμύριο ευρώ.

[ads2]

Ο Παναθηναϊκός θα ήθελε να τον αποκτήσει ως δανεικό κάτι που μοιάζει αρκετά δύσκολο, εκτός και αν συνοδευτεί από μία πολύ καλή οικονομική προσφορά στην ομάδα.

Ο Φραντσέσκο Βικάρι έχει ύψος 1.90 και είχε άψογη συνεργασία με τον Στραματσόνι. Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού έχει στο μπλοκάκι και άλλα ονόματα παικτών που έχει βγάλει από ακαδημίες και μένει να δούμε προς τα πού θα ρίξουν το βάρος οι πράσινοι.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News