Σενάρια για Τρέι Τόμπκινς στον Εξάστερο!

Σενάρια για Τρέι Τόμπκινς στον Εξάστερο!

Ο Παναθηναϊκός ξεψαχνίζει την αγορά με σκοπό να αποκτήσει ένα παίκτη στη θέση 4 στην οποία υπάρχει ένα τεράστιο κενό.

Στην ουσία, στη θέση 4 ο Ντέρικ Γουίλιαμς αγωνίζεται μόνος του δίχως να έχει κάποια βοήθεια ενώ ο κόουτς Ράντονιτς δείχνει να μην εμπιστεύεται τους Ματζούκα και Χουγκάζ.

Κάθε ομάδα που θέλει να έχει ελπίδες για διάκριση πρέπει να έχει στο ρόστερ της ποιοτικά πάουερ φόργουορντ. 

Σύμφωνα με το footballbet, στην ΚΑΕ χτενίζουν την αγορά και ψάχνουν την καλύτερη δυνατή λύση. Έχουν ακουστεί ονόματα κατά καιρούς με τελευταίο να παίζει αυτό του Τρέι Τόμπκινς.

Τέλος, οι άνθρωποι της ομάδας θα πρέπει να βιαστούν για να κλείσουν τρύπα στο 4 σύντομα αλλιώς ο Παναθηναϊκός θα έχει πολύ σοβαρό πρόβλημα στη συνέχεια.

«Το αυτί του Πεδουλάκη δεν ιδρώνει – Είναι τέτοια η στόφα του…»

Στο «επεισόδιο» ανάμεσα στον Αργύρη Πεδουλάκη και τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη στον τελικό του Σούπερ Καπ στάθηκε ο ρεπόρτερ Γιώργος Κουβόπουλος σε κείμενό του στο SDNA.

Παράλληλα, έκανε σχόλιο για όσα… κέντρα έχουν αποφασίσει να «χτυπήσουν» τον Παναθηναϊκό, όπως συνέβη το 2012, όταν ο Δ. Γιαννακόπουλος είχε προσλάβει το νυν τεχνικό διευθυντή της ομάδας.

Αναλυτικά:

«Στο στόχαστρο και πάλι ο Πεδουλάκης. Γιατί κάποιοι θεωρούν ότι είναι ο εύκολος στόχος. Αλλά αυτό είναι το λάθος τους. Το αυτί του Πεδουλάκη δεν ιδρώνει. Είναι τέτοια η στόφα του που λίγοι μπορούν να τον επηρεάσουν και να του «θολώσουν» την κρίση.

Οπότε οι προσπάθειες που γίνονται για να απαξιωθεί και αυτή τη φορά πάνε περίπατο. Εδώ και δύο ημέρες ο Πεδουλάκης κρίνεται για τη συμπεριφορά του απέναντι στον Λαρεντζάκη. Επειδή αντέδρασε (με ακραίο λεκτικό τρόπο) απέναντι σε ένα αθλητή που έδειξε την απόλυτη ασέβεια στον Παναθηναϊκό, στους αντιπάλους του, στους συμπαίκτες του στην Εθνική ομάδα.

Και σηκώθηκε για να υπερασπιστεί την ομάδα. Κάποιοι μπορεί να διαφωνούν με την αντίδραση του Αργύρη Πεδουλάκη. Δεκτό. Όμως δε θα τον κρίνουμε επειδή υπερασπίστηκε τον Παναθηναϊκό. Τελεία και παύλα. Και το καλύτερο σενάριο για τον Πεδουλάκη είναι αυτό.

Να ασχολούνται μαζί του, να τον βρίζουν, να τον κατακρίνουν, να του ασκούν εμπαθή κριτική και να αφήνουν ήσυχη την ομάδα να δουλέψει. Είπαμε, το αυτί του δεν ιδρώνει.»

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News