Σενάρια για Λαρεντζάκη και Ουίλιαμς

Σενάρια για Λαρεντζάκη και Ουίλιαμς

Διπλό σενάριο «έσκασε» στο διαδίκτυο που θέλουν τους Γιαννούλη Λαρεντζάκη και Ντέρικ Ουίλιαμς στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα οι «πράσινοι» έχουν ρίξει «ματιές» τόσο στον άσο της ΑΕΚ, Γιαννούλη Λαρεντζάκη, όσο και στον δυναμικό φόργουορντ που προέρχεται από το NBA και παίζει φέτος στη Μπάγερν Μονάχου, Ντέρικ Ουίλιαμς.

Πρόκειται για δύο ενδιαφέρουσες περιπτώσεις. Ο Έλληνας γκαρντ θεωρείται ανερχόμενη δύναμη στο ελληνικό μπάσκετ, τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός διαθέτει τον πιο ισχυρό ελληνικό κορμό. Συν τοις άλλοις, στο παιχνίδι είναι και ο Ολυμπιακός, οπότε, το «Τριφύλλι» θα έχει μία καλή ευκαιρία να αρπάξει και… τον τελευταίο αξιόλογο άσο στην Ελλάδα.

Όσον αφορά την περίπτωση του Ουίλιαμς, η Μπάγερν «χτύπησε» φλέβα χρυσού παίρνοντας έναν «σταρ» από την Αμερική με λίγα χρήματα. Δεν αποκλείεται να στραφούν οι μεγάλες οικονομικές δυνάμεις του ευρωπαϊκού μπάσκετ, ωστόσο, ο Παναθηναϊκός μπορεί να «χτυπήσει» στο κατάλληλο τάιμινγκ.

Φυσικά, είναι ακόμη πολύ νωρίς για… μεταγραφολογία! Προέχει για τους «πράσινους» η κατάκτηση του ελληνικού πρωταθλήματος και κατόπιν η επισφράγιση του προπονητή για την επόμενη σεζόν!

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News