Σεμπαστιάν Παλάσιος: Κορυφαίος «κλειδαράς» του πρωταθλήματος!

Σεμπαστιάν Παλάσιος: Κορυφαίος «κλειδαράς» του πρωταθλήματος!

Ο Σεμπαστιάν Παλάσιος είναι από τους πιο επιδραστικούς παίκτες του Τριφυλλιού κι αυτό αποδεικνύεται ρίχνοντας μια γρήγορη ματιά στα στατιστικά.

Ο Σεμπαστιάν Παλάσιος είναι ένας από τους καλύτερους εξτρέμ του πρωταθλήματος και από πέρυσι που ήρθε στον Παναθηναϊκό έχει αποδείξει την ποιότητά του. Μάλιστα με τον Αϊτόρ είχαν καταφέρει να συνθέσουν ένα αχτύπητο δίδυμο στις πτέρυγες και να οδηγήσουν τους πράσινους μέχρι την κατάκτηση του κυπέλλου.

Φέτος ο Αργεντινός μπορεί να διαθέτει προβλήματα τραυματισμών, όμως και πάλι έχει κατορθώσει να δείξει την ποιότητά του και το πόσο επιδραστικός μπορεί να γίνει για τον Παναθηναϊκό. Συγκεκριμένα ο Παλάσιος έχει πετύχει τέσσερα γκολ τη φετινή χρονιά βοηθώντας την ομάδα του να πάρει νίκες.

Βέβαια ο ίδιος πέρα απ’ αυτό μετράει μια πρωτιά στη Super League για την οποία οφείλει να είναι περήφανος. Ο «Tucu» αν και δεν έχει καμία ασίστ έως τώρα, στην κατηγορία «πάσες-κλειδιά» είναι πρώτος σε όλο το πρωτάθλημα με συνολικά 13!

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News