Σεμπάστιαν Παλάσιος ή αλλιώς ένα κλαδί να πιαστείς!

Σεμπάστιαν Παλάσιος ή αλλιώς ένα κλαδί να πιαστείς!

Ο Νότης Καμπέρης γράφει για την πανάκριβη μεταγραφή του Σεμπάστιαν Παλάσιος στον Παναθηναϊκό.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, από μόνος του, αποτελεί ένα πολύ ψηλό, γερό δέντρο, όμως, του έλειπαν τα κλαδιά. Οι φίλοι του Παναθηναϊκού έψαχναν από κάτι να καταπιαστούν για τη φετινή σεζόν και απολύτως δικαιολογημένα, διότι μεταγραφές δεν έβλεπαν μέχρι το τελευταίο δεκαήμερο.

Ο Παλάσιος γίνεται από μόνος του, με τη σειρά του, ένα κλαδί… ελπίδας για τον Παναθηναϊκό. Η ποιοτική αναβάθμιση των 2 εκατ. ευρώ (!) στο ένα φτερό της επίθεσης είναι η ηλιαχτίδα φωτός, αυτό που θα μείνει από το φετινό καλοκαίρι.

Ο Αργεντινός δεξιός εξτρέμ έρχεται για να αλλάξει στάτους στον Παναθηναϊκό, ο οποίος ξεπέρασε κάθε εμπόδιο για την υλοποίηση της πιο ηχηρής μεταγραφής επί εποχής Αλαφούζου. Όχι, κυρίως, για τη βαρύτητα του ονόματος του Παλάσιος, αλλά για την αποφασιστικότητα της διοίκησης να τον φέρει στην Αθήνα. Έδωσε πραγματικά την εντύπωση μετά από πολλά χρόνια, πως θα έριχνε στο τραπέζι όσα ευρώ κι αν χρειαζόταν για τον ακραίο επιθετικό της Ιντεπεντιέντε!

Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής έρχεται για να παίξει τα τρία καλύτερα χρόνια της καριέρας του στον Παναθηναϊκό. Από τα 29 μέχρι τα 32. Οι Βιτάλ και Λούντκβιστ έρχονται για έναν χρόνο, με τον πρώτο να παραμένει (πολύ δύσκολα) μόνο με ανανέωση του δανεισμού του. Ο πρώην «άσος» των Rojos ήρθε για να μείνει!

Αν κάποιος φίλος του Παναθηναϊκού θέλει να ελπίζει σε μια καλύτερη θέση στη Superleague για την ομάδα του, σε μια έξοδο στην Ευρώπη, σε έναν τίτλο… ο Παλάσιος γίνεται από σήμερα, το στήριγμά του.

Και γίνεται «στήριγμα», όχι μόνο για τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες, το «στήριγμα» βρίσκεται επιτέλους, κυρίως, και γύρω από τη μεταγραφή αυτού. Για τη σοβαρότητα και τον επαγγελματισμό που επέδειξε ο σύλλογος, γύρω από αυτήν την κίνηση, προκειμένου να ξαναγίνει το Τριφύλλι κανονική ομάδα.

Το αίσθημα του «κάτι γίνεται επιτέλους» είναι αναγκαίο, αρχικά, για τον κόσμο του Παναθηναϊκού και δεύτερον, για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, που θα έχει δεδομένα ένα δύσκολο ξεκίνημα…

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News