Σελίδα του Ολυμπιακού αποθεώνει τη μεταγραφή Φριντέτ (pic)

«Τόσα δίνει σε Φριντέτ ο Παναθηναϊκός - Η απόσταση που τους χωρίζει»

Σε προφορική συμφωνία με τον Τζίμερ Φριντέτ ήρθε ο Παναθηναϊκός, ο οποίος περιμένει τον Αμερικανό να στείλει υπογεγραμμένο το συμβόλαιό του!

Ο Αμερικανός γκαρντ απάντησε θετικά στην πρόταση των «πράσινων» και το μόνο που απομένει είναι να στείλει υπογεγραμμένο το συμβόλαιό του.

Το «τριφύλλι» έδειξε από την πρώτη στιγμή την επιθυμία του να αποσπάσει το «ναι» από τον Φριντέτ, γι’ αυτό άλλωστε του κατέθεσε μία πολύ καλή –από οικονομικής άποψης- προσφορά. Εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά και ο Αμερικανός γκαρντ υπογράψει, τότε στο «πράσινο» ρόστερ θα προστεθεί ένα σούπερ… πολυβόλο, καθώς αυτό που διακρίνει τον παίκτη είναι το εξαιρετικό περιφερειακό σουτ.

Η συγκεκριμένη μεταγραφική κίνηση έτυχε καθολικής αποδοχής από όλους τους φιλάθλους, ενώ σελίδα του Ολυμπιακού στο instagram -η οποία αριθμεί πολλά μέλη- αποθέωσε κυριολεκτικά τη μεταγραφή του Παναθηναϊκού.

«Να ειμαστε Ολυμπιακοί Αλλα και αντικειμενικοί οταν πρεπει…
Ο Παναθηναϊκός προχωρησε σε μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ προσθήκη που τον κανει πολυ δυνατό Και αξιζει Πραγματικα Συγχαρητηρια απο εμας που ανεβάζουν το επιπεδο…ΑΣ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΜΑΣ ΜΙΑ ΕΞΙΣΣΟΥ ΗΧΥΡΗ ΠΡΟΣΘΗΚΗ», έγραψε χαρακτηριστικά.
Σελίδα του Ολυμπιακού αποθεώνει τη μεταγραφή Φριντέτ (pic)

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News