Σεχ Νιάς: «Τους κατηγορώ - Μου είπαν πως θα πάω στον Παναθηναϊκό...»

Μεταγραφή «φλέβα χρυσού» για τον Παναθηναϊκό

Τη δυσαρέσκειά του που δεν παρέμεινε στη Λιλ, αλλά και για τη συμπεριφορά του προέδρου της γαλλικής ομάδας εξέφρασε ο Σεχ Νιάς στη γαλλική La Voix des Sports.

Αναλυτικά, ο πρώην μέσος του Τριφυλλιού ανέφερε τα εξής:

«Πάντα θα τους κατηγορώ στη Λιλ. Ήμουν πέμπτος στην ιεραρχία στα χαφ, μου είπαν πως θα με στείλουν δανεικό στον Παναθηναϊκό για να τελειοποιήσω τις επιδεξιότητές μου, και μετέπειτα θα πάρω τη θέση μου στην ομάδα. Ξαφνικά, πήραν μεταγραφή έναν παίκτη με την ίδια εθνικότητα και αντίστοιχο προφίλ με εμένα. Τότε, είπα στον εαυτό μου πως δεν μπορεί, ”παίζουνε με μένα!”.»




«Το αποκορύφωμα ήταν πως δεν με άφηναν να φύγω από την ομάδα. Είχαν ένα νεαρό ποδοσφαιριστή αιχμάλωτο, έχασα πολύτιμο χρόνο στη Λιλ. Μου έλεγαν συνέχεια πως θα με χρειαστούν. Δεν με σκέφτηκαν καθόλου…», τόνισε για την κακοδιαχείριση που γνώρισε στους πρώην πρωταθλητές Γαλλίας.

«Ακόμα και τώρα που το σκέφτομαι, δεν μπορώ να βρω το λόγο. Ο πρόεδρος παραδέχτηκε πως έκαναν λάθη και συμπεριφέρθηκαν άσχημα μαζί μου. Έμαθα πολλά μέσα από όλο αυτό…»



Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News