Σε σχέση και πάλι ο τράπερ Light - Αυτή είναι η νέα σύντροφός του! (vid-pics)

Σε σχέση και πάλι ο τράπερ Light - Αυτή είναι η νέα σύντροφός του! (vid-pics)

Ο διάσημος τράπερ ήταν μέχρι το 2021 σε σχέση για 4 χρόνια με μια κοπέλα και είχε αναφερθεί αρκετές φορές σε συνεντεύξεις του για το πώς νιώθει για εκείνη.

Η σχέση τους τελείωσε και μετά από ένα μεγάλο διάστημα στο οποίο δεν είχε υπάρξει κάποια αναφορά για κοπέλα με την οποία να είναι μαζί, ο Light αποφάσισε με τον τρόπο του να επιβεβαιώσει ότι είναι ζευγάρι με μια εντυπωσιακή ξανθιά χορεύτρια.




Ο λόγος για την Άννα Θεοδωρίδη, μια 24χρονη κοπέλα που έχει σπουδάσει Ψυχολογία, αλλά τα τελευταία χρόνια δουλεύει ως χορεύτρια και μέσα από αυτό το επάγγελμα γνωρίστηκε με τον Χρήστο Ιωαννίδη, όπως είναι το πραγματικό όνομα του Nerogreco.




Σε μια ανάρτησή της, μάλιστα, ο τράπερ εχει σχολιάσει «Τυχερός ο Light», δείχνοντας πως καταλαβαίνει ότι δε μπορεί να αποφύγει τη δημοσιοποίηση αυτής της σχέσης, άρα προτιμάει να το πει ο ίδιος με τον τρόπο του.




Άλλωστε, τις τελευταίες εβδομάδες οι δυο τους έχουν ανεβάσει πολλά stories που είναι μαζί για φαγητό, για ποτό ή στο αμάξι.

 


dailymedia.com

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News