Σε... ρυθμούς Μπερνάρντ στον Παναθηναϊκό - Οι πληροφορίες και ο φόβος

Παναθηναϊκός: Ζαλίζουν τα ποσά για Μπερνάρντ - Κοντά στα 5 εκατ. συνολικά

Ο Μπερνάρντ είναι ακριβώς αυτό που ψάχνει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς για την ενίσχυση στα χαφ (αν και ο ποδοσφαιριστής κάλλιστα μπορεί να υπηρετήσει και το αριστερό άκρο της επίθεσης).

Ο Βραζιλιάνος βρίσκεται εδώ και μέρες στην Αυστρία για την προετοιμασία της Σαρίγια, ενώ έχει παίξει και σε 5 φιλικά (για 1 γκολ κόντρα στη Ντνίπρο, πλέον, του Ντομίνγκο Μπλάνκο). Που σημαίνει πως δεν θα χρειαστεί και… μέρες για να έρθει να προσαρμοστεί στο Τριφύλλι, αλλά… ώρες, αν κυλήσουν όλα ομαλά.

Ο Γιοβάνοβιτς μέσω των λεπτομερειών που έμαθε για τον παίκτη, διαπίστωσε πως δεν υπάρχει ζήτημα «ξεζουμίσματος» ή έλλειψης φιλοδοξίας. Παράλληλα ο χαρακτήρας του είναι ακριβώς αυτό που θέλει για τα αποδυτήριά του.



Ο φόβος για τους μνηστήρες

Οι πληροφορίες που μάζεψε τον έκαναν να πιστεύει πως ο Μπερνάρ είναι ο παίκτης που πρέπει να γίνει τεράστια προσπάθεια. Γι’ αυτό και γίνεται.

Ο Παναθηναϊκός θέλει να «κλείσει» γρήγορα την υπόθεση, καθώς φοβάται την εμφάνιση σοβαρού μνηστήρα από κορυφαίο πρωτάθλημα. Έως τώρα, το έχει χειριστεί άψογα και υπάρχει πολύ καλό κλίμα για επισφράγιση της κατ’αρχήν συμφωνίας στο οικονομικό σκέλος.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News