«Σε Παναθηναϊκό και Άρη ο Μπόγιαν Κρκιτς»

«Σε Παναθηναϊκό και Άρη ο Μπόγιαν Κρκιτς»

Στον Παναθηναϊκό, αλλά και τον Αρη φέρεται να έχει προταθεί ο Μπόγιαν Κρκιτς.

Ο 30χρονος μεσοεπιθετικός, ο οποίος έγινε γνωστός από την παρουσία του στην Μπαρτσελόνα, είναι μεταξύ των πολλών προτάσεων, οι οποίες καταφθάνουν καθημερινά στην ΠΑΕ.

Ο Κρκιτς αγωνίζεται τόσο στα δεξιά, όσο και στα αριστερά της επίθεσης, ωστόσο σύμφωνα με την εφημερίδα Sportday το τριφύλλι δεν πρόκειται να ασχοληθεί με τη συγκεκριμένη περίπτωση.

Ο 30χρονος Ισπανός μεσοεπιθετικός κατέγραψε 104 συμμετοχές με την Μπαρτσελόνα και 26 τέρματα, ενώ έχει και μια συμμετοχή με την εθνική Ισπανίας, αλλά και με όλες τις μικρές εθνικές της φούριας ρόχας.

Ποδοσφαιρικά «ένσημα» έχει κολλήσει ακόμα με τις φανέλες των Ρόμα, Μίλαν, Άγιαξ, Στόουκ, Μάιντς και Αλαβές. Πέρσι αγωνίστηκε στο MLS με την Μόντρεαλ Ιμπακτ και πλεον αναζητά τον επόμενο εργοδότη του!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News