Σε νέο και άφθαρτο τεχνικό πάει ο Παναθηναϊκός

Σε νέο και άφθαρτο τεχνικό πάει ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή μετά την αποχώρηση του Πέτρου Πρέκα, με τη διοίκηση του Ερασιτέχνη να αναζητά λύση με προοπτική, ενός νέου, άφθαρτου και φιλόδοξου τεχνικού.

Πρόθεση τους είναι να βρεθεί ένας νέος και άφθαρτος προπονητής, που να έχει προοπτική και να μην βρεθεί απαραίτητα μια λύση που θα αφορά μόνο τη φετινή σεζόν.

[ads2]

Γι’ αυτό το λόγο ο Παναθηναϊκός κοιτάζει να βρει προπονητές που να είναι νέοι και φιλόδοξοι και να δώσουν τα διαπιστευτήρια τους τη φετινή χρονιά ώστε να φανεί αν είναι έτοιμοι να σταθούν και την επόμενη χρονιά. Παρότι προτάθηκαν μάλιστα διάφορες λύσεις έμπειρων τεχνικών, στο τριφύλλι δεν φαίνονται έτοιμοι να μπουν στη διαδικασία συζητήσεων.

Παράλληλα, κάποια σενάρια που γράφτηκαν κι έκαναν λόγο για ενεργοποίηση της Τούλας Καλέντζου στην τεχνική ηγεσία, δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα, καθώς η πολύπειρη αρχηγός της ομάδας θεωρείται πολύ σημαντική για το αγωνιστικό τμήμα και επιπλέον δεν έχει εκφράσει καμία επιθυμία να… μεταπηδήσει στην άκρη του πάγκου. Μια πιθανή ενασχόληση με την προπονητική άλλωστε, από την αρχηγό, θα δημιουργούσε πρόβλημα σε αγωνιστικό επίπεδο και το ζητούμενο δεν είναι να λυθεί ένα πρόβλημα για να δημιουργηθεί ένα καινούργιο.

Προς το παρόν πάντως, παραμένει στην τεχνική ηγεσία η μέχρι πρότρινος βοηθός του Πρέκα, Μαργαρίτα Μάλαμα η οποία είναι πιθανό να καθίσει στην άκρη του πάγκου τουλάχιστον για το παιχνίδι πρωταθλήματος του Σαββάτου απέναντι στον Αθηναϊκό. Και βλέπουμε…

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News