Σε... νεκρό χρόνο νίκησε ο Ολυμπιακός, τσακώθηκε ο Περέα!

Σε... νεκρό χρόνο νίκησε ο Ολυμπιακός, τσακώθηκε ο Περέα!

Δύο λεπτά μετά τον χρόνο των καθυστερήσεων ο Ολυμπιακός βρήκε τρίτο γκολ με τον Χουάν Χοσέ Περέα να αντιδρά έντονα με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί θερμό επεισόδιο στο «Καραϊσκάκη».

Επεισοδιακό ήταν το φινάλε στο Γ. Καραϊσκάκης. Οι ερυθρόλευκοι έκαναν το 3-2 στο 90+8, ενώ ο διαιτητής είχε δώσει 6 λεπτά καθυστερήσεων.

Συγκεκριμένα, τη στιγμή που κατευθυνόταν στα αποδυτήρια, ο Κολομβιανός επιθετικός του ΠΑΣ Γιάννινα φέρεται να είχε, όπως φάνηκε στην κάμερα της NOVA, επεισόδιο με ανθρώπους του Ολυμπιακού που βρίσκονταν στη φυσούνα.

Μάλιστα, όπως φάνηκε στα τηλεοπτικά πλάνα, χρειάστηκε να επέμβει αστυνομικός που ήταν στο σημείο, αλλά και οι άνθρωποι του ΠΑΣ, προκειμένου να συγκρατήσουν τον ποδοσφαιριστή που ήταν εμφανώς εκνευρισμένος και τα είχε με μέλος του Ολυμπιακού και ενώ είχε προηγηθεί η ήττα της ομάδας του με 3-2 με γκολ στο 90+8′ με τον ρέφερι να έχει δείξει έξι λεπτά καθυστερήσεις.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News