Σε νέες θέσεις Παπαπέτρου, Σαντ Ρος, λόγω... Εβανς!

Επίσημο: Ανακοίνωσε Έβανς ο Παναθηναϊκός - Η διάρκεια του συμβολαίου

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ και ο 34χρονος ψηλός έδωσαν τα χέρια και θα συνεργαστούν για τον επόμενο χρόνο, σε μια κίνηση που θα λύσει τα χέρια του Δημήτρη Πρίφτη.

Οι «πράσινοι» αναζητούσαν έναν παίκτη για τη θέση «4», που θα αποτελούσε το έτερον ήμισυ του Οκάρο Γουάιτ και τον βρήκαν. Έτσι, ο Τζέρεμι Έβανς κέρδισε πόντους τις τελευταίες ώρες και αποτέλεσε τον εκλεκτό του Δημήτρη Πρίφτη, καθώς μπορεί να βοηθήσει και από τη θέση «5».

Ο 33χρονος φόργουορντ φημίζεται για την αθλητικότητά του, ενώ έχει πολλές παραστάσεις από την Ευρωλίγκα, αφού έχει αγωνιστεί σε Αρμάνι Μιλάνο (2021), Χίμκι (2019-20) και Νταρουσάφακα (2018-19).

Είναι δεδομένο ότι σε διάφορα σχήματα ο Έβανς θα αγωνίζεται ως πεντάρι. Σε αυτή τη συνθήκη Παπαπέτρου και Κασελάκης θα ανεβαίνουν και αυτοί στο “4”, τη στιγμή που ο Σαντ-Ρος θα παίζει στο “3”. Νέες… παλιές θέσεις θα μπορούσε να πει κανείς, καθώς έχουν παίξει αρκετά και σε αυτές στην καριέρα τους, οπότε πολύ εύκολα θα ανταποκριθουν.

Όλα αυτά αναμένεται να πάρουν σάρκα και οστά στην προετοιμασία που ξεκινά σε λίγες μέρες, ενώ στα φιλικά θα πάρουμε μια γεύση από όσα ζητάει ο Δημήτρης Πρίφτης.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News