Σε λίγο θα μας πουν ότι άδικα ο Παναθηναϊκός είναι πρώτος!

Παναθηναϊκός: «Μην ξεχνάτε: στηρίζουμε με τη φωνή μας και προστατεύουμε την ομάδα!»

Λεπτομέρειες είναι πάντα τα ντέρμπι. Ένα δοκάρι του Τσέριν στο ξεκίνημα του ματς, ένα τσαφ του Γιώργου Βαγιαννίδη στο δεύτερο μέρος και να πως ο ΠΑΟΚ πήρε σαφές προβάδισμα πρόκρισης στο κύπελλο.

O Παναθηναϊκός ξέχασε να βγει στο γήπεδο στο 2ο ημίχρονο κι επειδή έχασε θα ακούσουμε προσεχώς για το πόσο…λίγος είναι και πόσο ανάξια κατέχει την 1η θέση στο πρωτάθλημα.

Όπως και να χει τα mind games είναι πράγματα που αφορούν τον ανταγωνισμό, ο πρωτοπόρος οφείλει να δει τα του οίκου του και να τα βελτιώσει όσο υπάρχει χρόνος.

Ο Κυπελλούχος είναι μια καλή ομάδα που έχει διαμορφώσει σταθερές κι ο άξονάς του είναι η καρδιά και βασική πηγή ζωής στο παιχνίδι του στέλνοντας αίμα σε όλες τις υπόλοιπες γραμμές.

Με Μπερνάρ, Πέρεθ μπλοκαρισμένους και τον Ιβάν να μην έχει στη διάθεσή του τον Αντράζ Σποράρ το παιχνίδι ήταν εξορισμού δυσκολότερο του αναμενομένου αφού στον πάγκο δεν είχες αλλαγές!

Αυτό που αρχίζει να ανησυχεί είναι ότι ακόμα κι ένας αρκετά καλός παίκτης να αποκτηθεί πιθανόν να μη μπορέσει να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις που έχεις σήμερα μιας και καίγεσαι για αποτελέσματα…χθες!

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News