Σε κατάσταση... σοκ ο Ολυμπιακός μετά τη «σφαλιάρα»!

Σε κατάσταση... σοκ ο Ολυμπιακός μετά τη «σφαλιάρα»!

Έπεσαν… έξω τα καράβια τους στον Ολυμπιακό μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ με τους οπαδούς του να εκνευρίζονται που δεν είδαν την αγαπημένη τους ομάδας να πανηγυρίζει στο τέλος. 

Από κει που τα έβλεπαν… όλα ρόδινα οι Πειραιώτες, ο «Εξάστερος» τους προσγείωσε απότομα με τη σπουδαία του εμφάνιση στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού προσπαθούν να βρουν εξήγηση για το τι συνέβη και ηττήθηκαν ξανά από τον «αιώνιο», ενώ υπάρχει προβληματισμός τόσο στον Γιώργο Μπαρτζώκα, όσο και στους παίκτες του.

Μάλιστα, δεν έχουν χρόνο για να το… σκεφτούν πολύ, καθώς ακολουθεί το ταξίδι στο Μιλάνο για το παιχνίδι με την Αρμάνι. Καταλαβαίνει κανείς τι γκρίνια θα υπάρξει, αν δεν φέρουν το πρώτο τους «διπλό» στην Ευρωλίγκα απέναντι σε μια από τις φορμαρισμένες ομάδες της διοργάνωσης.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News