Σε κατάσταση σοκ η Ευρωλίγκα: Παύσεις πληρωμών και σύννεφα με Img & Turkish airlines

euroleague

Σε άσχημη κατάσταση έχει επέλθει η Ευρωλίγκα σύμφωνα με δημοσιεύματα. Παύσεις πληρωμών και σύννεφα με Img και Turkish airlines.

Αρχικά, η διοργάνωση δεν βρίσκει τρόπο να τελειώσει… σωστά η φετινή σεζόν, ενώ οι δύο κεντρικοί, χρυσοί χορηγοί της διοργάνωσης, είναι εξαιρετικά αμφίβολο αν και πώς θα εκπληρώσουν τις οικονομικές τους υποχρεώσεις απέναντι στην Ευρωλίγκα και κατ’ επέκταση απέναντι στις ομάδες.

Μετά από 10 χρόνια, πάνω από τον ουρανό της Βαρκελώνης έχουν απλωθεί μαύρα σύννεφα αναφορικά με την συνεργασία με την Turkish. Έχει γίνει γνωστό στον Μπερτομέου ότι υπάρχει πρόθεση να μην ανανεώσει την χορηγία της με τη διοργάνωση κι αυτό είναι κάτι που είχε σημειωθεί από τον περασμένο Ιούλιο.

Επίσης, ερωτηματικό υπάρχει και για την IMG, η οποία σύμφωνα με έγκυρα οικονομικά δίκτυα των ΗΠΑ, έχει προχωρήσει ήδη σε 250 απολύσεις, περικοπές μισθών που κυμαίνονται μεταξύ 5% και 30% για τους εργαζόμενους, αλλά και κάτι χειρότερο από αυτά. Στην παύση κάθε είδους πληρωμής. Ενημερώθηκαν ήδη όλοι οι συνεργάτες και το στελεχιακό δυναμικό της εταιρείας πριν από λίγες ημέρες ότι επέρχεται το, λαϊκώς λεγόμενο, τσουνάμι.

Μέσα σε όλα αυτά υπάρχει και το γεγονός πως οι τηλεοπτικοί σταθμοί – ανάμεσά τους και η Forthnet – είναι απίθανο να καταβάλουν στη διοργανώτρια αρχή και μετά να διανεμηθεί στα κλαμπ το ποσό, το οποίο είχε συμφωνηθεί. Εξυπακούεται στην περίπτωση που δεν υπάρχουν αγώνες. H NOVA, για παράδειγμα, θα έδειχνε 79 αγώνες ακόμη και την κορύφωση της σεζόν.

Πληροφορίες: sdna.gr

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News